Mergi la conţinutul principal

Campania «Citostatice pentru Cristi» continuă: Elevii de la «Mihu Dragomir» au donat 1.383 de lei!

Ziua de 3 februarie a devenit o zi a iubirii şi a împărtăşirii sentimentului de solidaritate pentru elevii de la Şcoala Gimnazială "Mihu Dragomir" din municipiu. Copiii de aici şi-au scos la vânzare produsele handmade lucrate cu migală de-a lungul mai multor săptămâni, dar şi produse dulci făcute, de asemenea, cu mânuţele lor. Toate s-au vândut în cadrul unui târg destinat strângerii de fonduri pentru adolescentul suferind, Cristian Filip, de 16 ani, care urmează un tratament cu citostatice într-o clinică din Turcia.
Rezultatul: 1.383 lei. Banii au fost aduşi la redacţia ziarului "Obiectiv - Vocea Brăilei" pentru Cristi de mesagerele ad-hoc ale unităţii de învăţământ: Despina Elefteraki şi Sabrina Popescu, însoţite de directorul unităţii, prof. Ionuţ Mazalu.
Profesorul coordonator al târgului organizat la nivelul şcolii este Rodica Mocanu.

Peste 30.000 euro pentru Cristi

"Vrem, totodată, să-l încurajăm pe Cristi să fie puternic în faţa bolii, să se facă bine, să vină din nou în băncile şcolii", a fost mesajul pe care fetele, eleve în clasa a VIII-a, i l-au transmis adolescentului brăilean.
Reamintim că tânărul Cristian Filip, elev la "Perpessiucius", este internat într-o clinică din Turcia, încă din toamna anului trecut, unde a şi trecut printr-o intervenţie de extirpare a unei tumori, iar acum este tratat cu citostatice şi face radioterapie. Tratamentul este extrem de costisitor, de nivelul a peste o sută de mii de euro, iar statul român nu suportă costurile fiindcă Turcia nu e membru UE. Până acum, prin campania cotidianului "Obiectiv", s-au strâns peste 30.000 de euro.

Acesta este mesajul video pe care Cristi l-a transmis, acum câteva zile, tuturor celor care l-au ajutat în lupta grea cu boala.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro