Mergi la conţinutul principal

"Camera de Hotel" - spectacol dedicat actorului Stefan Iordache

Festivalul "Zile si nopti de teatru european la Braila" s-a incheiat duminica seara, cu spectacolul "Camera de hotel", o trilogie de Barry Gifford, scenarist al filmului lui David Lynch "Wild at Heart", considerat un maestru al dezvaluirii partii intunecate a Americii, care manevreaza cu profesionalism bizareria, marginalitatea. Spectacolul are o distributie de zile mari: Marcel Iures, Dorina Lazar, Antoaneta Zaharia, Pavel Bartos, Mircea Constantinescu, Liana Margineanu. De remarcat si jocul foarte bun al tinerei Paula Niculita. Trei secvente de viata, trei intimplari care ramin neexplicate si care arunca o aura de mister asupra vietii, se petrec in aceeasi camera de hotel, 603. Criticii sustin ca permanenta trecere de la realitatea cunoscuta la contactul cu ceea ce ne scapa devine esenta spectacolului realizat de Alexandru Dabija. Scenografia este realizata de Alexandru Dabija si Laura Paraschiv. Traducerea a fost asigurata de regizorul piesei impreuna cu Tamara Susoi. Din distributie mai fac parte: Mugur Arvunescu, Dan Iosif, Cristian Dunareanu si Victor Cociorba.
Directorul Teatrului "Maria Filotti", Veronica Dobrin, a dedicat aceasta reprezentatie actorului Stefan Iordache, cel care a trecut in nefiinta chiar in ziua de duminica.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu