Mergi la conţinutul principal

Camera de Comerţ a tăiat panglica ediţiei XXII a Târgului Naţional “AgriCultura”

• vizitatorii au ce vedea la târg: de la utilaje şi instalaţii agricole de ultimă generaţie, până la standurile cu preparate bio şi eco ale diferiţilor producători, precum şi un festival de street food • pe toată perioada celor 4 zile de târg, vizitatorii vor putea urmări şi programele artiştilor populari invitaţi să întreţină atmosfera

 

Zeci de expozanţi, producători agricoli, autorităţi locale, parlamentari, şefi ai deconcentratelor brăilene şi vizitatori au fost ieri prezenţi la deschiderea oficială a ediţiei cu numărul XXII a evenimentului expoziţional cu tradiţie al Camerei de Comerţ Brăila, Târgul Naţional “AgriCultura”. Zona de parcare din complexul comercial Brăila Mall a fost astfel ocupată de zeci de utilaje agricole şi tehnologii de ultimă generaţie, fiind prezenţi acolo, ca expozanţi, cei mai importanţi producători, distribuitori şi importatori de maşini şi utilaje agricole, sisteme de irigaţii. Alături de ei au standuri în cadrul târgului şi producătorii de seminţe şi material săditor, horticultori, meşteri populari şi, nu în ultimul rând, asociaţii şi cooperative agricole. “Târgul Naţional AgriCultura a ajuns la ediţia cu numărul XXII, fiind organizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Brăila şi având, ca de obicei, drept parteneri Primăria municipiului şi Consiliul Judeţean Brăila. După cum se ştie, suntem o zonă preponderent agrară şi de aceea consider că perpetuarea tradiţiei în organizarea acestui eveniment expoziţional este importantă. În rândul expozanţilor sunt prezenţi, după cum veţi vedea, procesatori de produse agricole şi zootehnice care trebuie promovaţi şi susţinuţi, industria procesatoare fiind o ramură importantă în direcţia dezvoltării economice a judeţului nostru” a declarat preşedintele CCIA Brăila, Ştefan Fusea, în cuvântul de deschidere la evenimentul de ieri, idee asupra căreia au insistat, la rândul lor, şi primarul municipiului, Marian Dragomir şi preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac.

Din programul târgului fac parte, de asemenea, evenimente conexe, la fel de importante pentru participanţi: prezentări de specialitate pe teme de interes pentru fermieri, informaţii referitoare la posibilităţile de finanţare şi alte forme de sprijin prin programe naţionale şi europene, prezentări de firme şi produse, întâlniri ale asociaţiilor de producatori agricoli, lansarea celei de a XXII-a ediţii a Catalogului Târgului.

Organizatorii promit, de asemenea, un cadru plăcut atât pentru expozanţi cât şi pentru vizitatori, mizând pe programul artistic susţinut de ansambluri şi cântăreţi de muzică populară din judeţ, pe tot parcursul desfăşurării târgului.

Totodată, brăilenii se vor putea bucura de preparate delicioase, muzică bună şi invitaţi de excepţie, în cadrul festivalului de street food “Live Food Fest by Carrefour”.

Brăilenii pot vizita târgul zilnic, până duminică inclusiv, între orele 09.00 şi 20.00.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro