Mergi la conţinutul principal

Caiaciştii şi canoiştii de la CSM Brăila au plecat în cantonament la Bascov

• în august, brăilenii vor participa la Campionatul Naţional de kaiac canoe pentru juniori • înainte de naţionale se desfăşoară Campionatul Mondial de kaiac canoe sprint, competiţie la care participă şi brăileanul Gheorghe Stoian

 

Un lot format din 15 reprezentanţi ai secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, însoţiţi de antrenoarea emerită Florentina Ion, au plecat, ieri, în cantonament la Bascov, urmând ca, la începutul lunii august, să participe la Campionatele Naţionale de kaiac canoe rezervate juniorilor. Din delegaţie fac parte componenţii lotului naţional de juniori II, George Ene, Victor Văsii, Ciprian Sîrbu, Valentin Ghenov, Bianca Tenia, Paul Musceleanu, Robert Calaver, precum şi o serie de sportivi aflaţi la primele lor concursuri naţionale, Andrei Dragu, Mircea Văleanu, Fabio Iosiv, Vlad Olteanu, Rareş Dragu, Andrei Buzatu, Valentin Ivan, Adelin Neculai.

“Este foarte bine că am reuşit să plecăm mai repede la Bascov şi să ne pregătim în condiţii de concurs. În lot avem şi sportivi experimentaţi, dar şi echipaje noi, care participă pentru prima dată la o competiţie de acest fel. Ne pregătim serios ca de obicei şi sper să ne realizăm obiectivele”, a declarat antrenoarea Florentina Ion.

În altă ordine de idei, în perioada 27-30 iulie, tot la Bascov se va desfăşura Campionatul Mondial de kaiac canoe sprint pentru juniori şi U23 la care va participa şi brăileanul Gheorghe Stoian. Sportivul descoperit şi lansat în marea performanţă de antrenoarea Florentina Ion la CSM Brăila, Gheorghe Stoian a cucerit în această vară medalia de bronz în proba de canoe 4, pe distanţa de 500 m, la Campionatul European de kaiac canoe de la Belgrad. Brăileanul vizează podiumul, în aceeaşi probă şi la mondialele de la Bascov, competiţie la care antrenoarea Florentina Ion va oficia în calitate de arbitru.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro