Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cadouri de Paste pentru asistatii caminului de la Baldovinesti

Ieri, cei 125 de asistati ai Centrului de ingrijire si asistenta "Sf. Maria" Baldovinesti si 25 familii sarace din cartierul Chercea au primit tot ceea ce aveau nevoie pentru o masa bogata in ziua de Paste. Raza de lumina pentru o zi de sarbatoare le-a fost adusa in inimi de omul de afaceri brailean Nicu Nita, patronul societatii "Brainita", care le-a impartit alimente celor care au mai mare nevoie de ele, dupa cum a considerat preotul paroh al Bisericii "Sf. Filofteia" din cartierul Chercea, parintele Nicolae Filimon.
Prima oprire a fost la caminul din Baldovinesti unde Nicu Nita nu a apucat sa stea de vorba si cu persoanele gazduite acolo, dar a aflat de la conducerea institutiei cu ce probleme se confrunta acestea si a promis ca ii va ajuta de fiecare data cind vor avea nevoie. Dupa ce au fost descarcate darurile, omul de afaceri a mers din poarta in poarta la familiile nevoiase din Chercea, practic, vecinii sai de cartier, care nu s-au asteptat la o astfel de surpriza si au fost impresionati de gestul sau.
Tot pentru oamenii din cartierul in care s-a nascut si in care locuieste si acum, Nicu Nita a donat bani Bisericii "Sf. Filofteia" si va continua sa o faca, pentru ca acestia sa se poata bucura de o biserica incapatoare. Ultimele sale donatii, in valoare de peste 70.000 de lei, au constat in obiecte de mobilier si instalatia de sonorizare. Astfel, in acest an, chercenii vor lua parte la o slujba de Paste desfasurata in conditii decente, intr-o biserica incapatoare si cu sonorizare care sa le fie de ajutor si celor de afara, dupa o lunga perioada in care au fost privati de acest lucru. Omul de afaceri Nicu Nita este si ctitor al Manastirii din Maxineni si ne-a precizat ca tot ceea ce a facut a fost din placere, pentru ca a simtit ca este nevoie de el acolo. "Locuiesc in cartierul Chercea. Aici am crescut si tot aici mi-am dezvoltat afacerile si daca Dumnezeu mi-a dat mie, vreau sa dau si eu mai departe, sa-i ajut pe cei saraci si sa ajut Biserica. Nu imi vine usor sa stiu ca masa mea de sarbatori este plina, iar altii nu au ce minca", ne-a spus Nicu Nita.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii