Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cacealmaua lui Chivu

Multi ar fi tentati sa creada ca seful Politiei Braila, Catalin Chivu, a cedat, ca s-a speriat, ca ii tremura gradele de pe umeri. Ca acestea sint motivele pentru care Chivu a cerut, ieri, in mod oficial DNA si Parchetului de pe linga Curtea de Apel Galati sa-l cerceteze si sa spuna clar daca el are sau nu vreo legatura cu afacerile fratilor Sgircitu si, evident, cu colectia de NUP-uri a acestora. Din contra, comisarul sef Catalin Chivu are toate motivele sa stea pe canapea si sa traga linistit dintr-o tigara in timp ce priveste stirile ProTV de la ora 19.00. Furtuna mediatica s-a stins fara sa fi doborit pe nimeni, echipele de control de la minister (apropo, le-a vazut cineva?) au plecat asa cum au venit, nimeni nu si-a pierdut serviciul platit cu 50-60 de milioane de lei lunar, iar fratii Sgircitu achizitioneaza case la fel de bine ca si inainte. De fapt, toata lumea a iesit bine din scandalul pornit de la palmele aplicate colegului Gabi Stoica. Ba sint in stare sa afirm ca cel mai bine au iesit chiar fratii Sgircitu. De-acum incolo, cind se va vorbi despre Braila, smecherasii de pe litoral sau de pe Valea Prahovei vor atribui orasul fratilor Sgircitu, vechiul Cracanatu fiind aruncat peste noapte la galeata de gunoi a istoriei. Bun, si-atunci de ce s-a dus Chivu peste procurori si le-a cerut sa-l ancheteze pina la piele? Doar pentru ca sotia lui este procuror DIICOT si printr-o astfel de cercetare corporala amanuntita ar reusi sa-si spele rufele murdare, vorba aia, in familie? Se prea poate, dar eu cred ca altceva l-a determinat pe Catalin Chivu sa scrie acest scenariu bun demn de un film prost cu politisti destepti foc. Daca tot a fost tocat mediatic, cum acuza el, Chivu s-a gindit sa replice cu aceeasi moneda. Iata-l pe prima pagina a ziarelor de astazi cum se cere anchetat, ca orice om care este in stare - nu-i asa? - sa jure ca este nevinovat. Iata-l pe Catalin Chivu in rol de preot american care se ridica in picioare si ordona celor prezenti sa spuna ACUM daca stiu vreun motiv pentru care el ar trebui sa fie condamnat, in caz contrar sa taca naibii pe vecie.
Bineinteles ca seful Politiei Braila, la fel ca si fratii Sgircitu, stie ca nu are cu ce sa fie prins. De asta si braveaza acum si se cere cercetat. Adevaratii interlopi sint cei care, atunci cind sint la ananghie, lasa un pic capul intr-o parte si putin spre spate, dupa care zic sfidator: "Da, si ce sa-mi faci tu mie, ma, baiatule?". Astea fiind spuse, mai este cineva curios sa afle ce NU ii vor face procurorii DNA lui Catalin Chivu?
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii