Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cătălin Stancu nu mai este președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului

* decizia a fost luată, recent, de către Guvernul PNL, în contextul neînțelegerilor dintre liberali și cei din USR * eliberarea din funcția de președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului în cazul liderului USR Brăila, Cătălin Stancu, a fost publicată în Monitorul Oficial în data de 14 septembrie

 

Liderul USR Brăila, Cătălin Stancu, a fost demis, recent, din funcția pe care o avea la nivel Central, în contextul neînțelegerilor din interiorul Coaliției de guvernare. La pachet cu ceilalți reprezentanți ai USR, prefecți, subprefecți etc. a fost demis și brăileanul Stancu. Decizia privind eliberarea sa din funcție a fost publicată în Monitorul Oficial din 14 septembrie, nr. 467.

”Domnul Claudiu Constantin Năstasă, vicepreședinte, exercită atribuțiile de președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, până la numirea conducătorului instituției, în condițiile legii”, se mai precizează în respectiva decizie.

Reamintim că președintele USR Brăila, Cătălin Stancu, a preluat fotoliul de președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, printr-o decizie a prim-ministrului României, Florin Cîțu, care a fost publicată în Monitorul Oficial al României, pe 26 februarie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii