Mergi la conţinutul principal
Aceste text este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Cătălin Canciu, când își pune ceva în minte, minte de-ngheață apa în calorifere

Fraților, noi, răutăcioșii de la Scormonitoru, declarăm război mincinoșilor din toate partidele, acum că suntem într-un complicat an electoral. Așa că, dragi politicieni, nu merge aia cu scopul scuză mijloacele când este vorba de obținut foloase electorale necuvenite. Sunt destui  care se uită în gura frustraților adunați de prin toate partidele care s-au urcat pe valul de AUR fiind siguri că vor obține un loc călduț de europarlamentar, parlamentar, consilier de unde să pape niscaiva bani publici pentru că, să vă fie clar, nu vor ajunge în niciun caz la guvernare. Daaar, de acolo unde se vor lipi ca mucii de asfalt, pot purta negocieri cu partidele care nu vor mai avea niște majorități confortabile. Dacă în cazul auro- lacilor știm la ce să ne așteptăm, este trist când vedem mincinoși acolo de unde am aștepta soluții reale, nu dezinformări, minciunele și alte miștouri ieftine sau populisme care le întrec și pe cele AUR-ite.

Ultimul prins cu minciunica a fost domnul Cătălin Canciu, șeful Învățământului brăilean. N-are rost să mai amintim cazul cu grădinița înghețată în datorii și incompetența conducerii, că plictisim lumea. Cert este că domnul Canciu și-a îndeplinit scopul, cu alte cuvinte dacă copiezi cu scopul de a lua notă mare, ești deștept. Noi, am aștepta cu maxim interes o bătălie pe proiecte, că de minciuni, exagerări, dezinformări ne-am cam săturat. (Mincinosul Mincinoșilor)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro