Mergi la conţinutul principal
Războiul PNL vs. Dragomir pe tema taxei pentru apa de ploaie continuă

Cătălin Boboc i-a scris o scrisoare plină de reproşuri primarului Brăilei

• principalul contracandidat al lui Marian Dragomir la Primărie,în cadrul alegerilor locale din 2016, Cătălin Boboc, a emis, ieri, un comunicat de presă sub forma unei scrisori adresate primarului Municipiului Brăila • acesta îi reproşează edilului-şef modul în care a administrat oraşul în primul an de mandat şi critică foarte dur faptul că Dragomir a luat în derâdere campania de strângere de semnături a liberalilor ce vizează eliminarea taxei pentru apa de ploaie şi reducerea celei de salubritate

 

Fostul senator PNL Cătălin Boboc, principalul contracandidat al primarului Marian Dragomir la alegerile din iunie 2016, s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea afişată de edilul-şef în legătură cu demersul liberalilor de a strânge semnături pentru eliminarea taxei pe apa de ploaie şi reducerea taxei la gunoi. Prim-vicepreşedinte al liberalilor brăileni, aceasta a emis, ieri, un comunicat de presă sub forma unei scrisori adresate lui Marian Dragomir, prin care îi aduce o serie de reproşuri fostului său adversar în cursa pentru Primăria Municipiului Brăila. Boboc susţine că respectul faţă de oameni nu este un moft, ci o normalitate, o obligaţie, însă din punctul său de vedere, toate aceastea sunt lucruri pe care Marian Dragomir nu le cunoaşte. De asemenea, acesta a ţinut să sublinieze că actualul edil-şef încă nu a demarat niciun proiect important pentru Brăila, aşa cum promitea în campania electorală, ba mai mult, continuă să facă declaraţii politice în loc să se concentreze pe administraţie.

“Incapabil să schimbaţi ceva şi probabil încurcat de vremea capricioasă de toamnă care a blocat înfrumuseţarea oraşului cu... desene pe asfalt, v-aţi trezit, domnule Dragomir, să găsiţi nişte vinovaţi. Cine altcineva decât PNL-ul? Înţeleg că nu aţi avut nicio temă serioasă de abordat în conferinţa de presă, ca primar al unui oraş în care, într-un an şi jumătate, nu aţi asfaltat o stradă, aţi lăsat oraşul plin de gropi şi praf, nu aţi făcut niciun pas pentru un parc industrial, nu aţi rezolvat problema câinilor fără stăpân şi nu aţi dezvoltat niciun proiect european. Înţeleg că vă vine greu să explicaţi cum PSD îşi bate joc de pensionari, cărora le amânaţi majorarea pensiilor, de personalul din administraţie, de medici, de profesori, de toţi cei cărora, acum un an, le-aţi promis majorări de salarii şi scăderi de impozite. De tinerii pe care i-aţi fraierit - da, exact acesta-i cuvântul potrivit -, cu TVA zero pentru locuinţe, cu creşe şi grădiniţe construite pentru cei mici. Într-un dispreţ pe care îl manifestaţi tot mai des la adresa brăilenilor, aruncaţi în spaţiul public teme false, în speranţa că veţi distrage atenţia de la problemele reale”, i-a scris Boboc primarului, făcând referire la acuzaţiile aduse de Dragomir privind introducerea taxei pentru apa de ploaie pe vremea “guvernării PDL-PNL”.

Sursa citată a mai adăugat că nu i se pare normal ca primarul oraşului să îşi bată joc de dorinţa oamenilor privind eliminarea acestei taxe şi să încerce să arate cu degetul către diverşi presupuşi vinovaţi.

 

«Domnule primar, joaca de-a administraţia durează deja de un an şi jumătate»

Cătălin Boboc a mai adăugat că s-a săturat de strategia PSD-iştilor, în special a primarului Marian Dragomir de a găsi permanent scuze pentru probleme care încă nu şi-au găsit rezolvare.

“Ştiu că nu vă convine demersul liberalilor, susţinut de mii de brăileni, care vor să scape de taxa absurdă pe apa de ploaie plătită şi când nu plouă, chiar şi de cei care nici măcar nu sunt racordaţi la canalizarea oraşului, şi de taxa de salubritate dublată de administraţia Dragomir. (...) Domnule Marian Dragomir, nu mai duceţi grija PNL-ului, că aveţi suficiente probleme pe cap şi mi-e teamă că nu le puteţi duce. E clar că fiecare primar nou are nevoie de o perioadă de acomodare, dar joaca dumneavoastră de-a administraţia durează deja de un an şi jumătate, în care nu aţi făcut decât să aruncaţi prin zonă nişte baloane de săpun. De tot ce e rău în oraş e vinovat ba Dănăilă, ba Bălan, ba nu ştiu care consilier. Tot ei vor fi vinovaţi şi peste un an, doi sau trei de toate nerealizările administraţiei Dragomir, venite din lipsa de viziune? Tot ei vă împiedică, de un an şi jumătate, să faceţi ceva constructiv? Tot din cauza lor suntem la coada tuturor clasamentelor referitoare la locuri de muncă, nivel de trai, sau atractivitate? Îi dispreţuiţi şi îi minţiţi pe oameni, dar vă minţiţi singur, domnule primar Dragomir, când credeţi, în joaca de-a primăria, că vreţi binele Brăilei şi chiar conduceţi oraşul!”, a mai adăugat Boboc, cu precizarea că nu ar fi intervenit în această dispută, dacă nu ar fi avut principii şi crezuri în ceea ce priveşte politica şi administraţia.

Reamintim că, în timpul alegerilor locale din 2016, Cătălin Boboc a înregistrat un eşec total obţinând un scor de doar 18,67%, în timp ce PSD-istul Marian Dragomir a câştigat Primăria Brăila cu scorul zdrobitor de 44,68%.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro