Cătălin Boboc și-a încheiat socotelile cu Ministerul Muncii | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Cătălin Boboc și-a încheiat socotelile cu Ministerul Muncii

* după ce președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a anunțat că inspectorul școlar general Cătălin Canciu a fost avansat pe funcția de secretar de stat la Ministerul Turismului, iar Florin Sergiu Dobrescu a fost mutat pe aceeași poziție, dar la Ministerul Muncii, în locul lui Cătălin Boboc, acesta din urmă a publicat la rândul său o postare privind încheierea mandatului * Boboc a dorit să mulțumească PNL pentru sprijin, dar și să transmită că la Ministerul Muncii ”este mult de muncă” * liberalul a ținut să precizeze voalat că nu va dispărea de pe scena politică

 

Liberalul Cătălin Boboc s-a despărțit recent de postul de secretar de stat la Ministerul Muncii, după ce conducerea filialei locale a partidului a decis să promoveze alți oameni la Centru. Acesta a făcut un scurt comentariu pe rețelele de socializare în care a precizat că mandatul început în luna februarie 2021, s-a încheiat vineri, 26 august 2022. Acesta a mulțumit Partidului Național Liberal și tuturor celor care l-au susținut în perioada amintită, dar a dorit să avertizeze că la Ministerul Muncii volumul de muncă este foarte mare. Boboc nu a uitat să își lase și o portiță deschisă la finalul mesajului, transmițând voalat că nu plănuiește să dispară complet de pe scena politică.

”Mandatul meu de secretar de stat în Ministerul Muncii s-a încheiat. Vreau să mulțumesc Partidului Național Liberal pentru sprijin, celor care au avut încredere în mine pentru această funcție pe care am deținut-o din februarie 2021 până acum. Mulțumesc premierilor și miniștrilor din această perioadă, colegilor din minister alături de care am lucrat și celorlalți din alte instituții subordonate Guvernului. A fost o onoare și am încercat să îmi fac treaba cât am putut de bine! Ministerul Muncii nu este unul ușor și mai este mult de muncă, dar mai ales, sunt reforme de făcut! Sunt sigur că ne vom mai auzi și vedea și după acest capitol!”, a precizat Boboc.

 

Popa, încântat de victorie

Reamintim că, vineri, președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa a anunțat o victorie la Centru, legată de faptul că a reușit să își promoveze doi oameni la nivelul Guvernului, pe poziții importante. Mai precis, pe inspectorul școlar general al județului Brăila, Cătălin Canciu, la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, pe funcția de secretar de stat în locul lui Florin Sergiu Dobrescu. De asemenea, pe Dobrescu tot pe această poziție, dar la Ministerul Muncii, în locul lui Cătălin Boboc.

Poziția PNL Brăila se întărește la centru. În urma rezultatelor foarte bune obținute de Cătălin Canciu în ultimii ani ca inspectorul școlar general al județului Brăila, am luat decizia de a-l promova pe acesta în funcția de secretar de stat. La rugămintea mea, domnul Canciu a acceptat să meargă la București și a fost numit astăzi (n.r. – vineri) în funcția de secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului. Tot de astăzi (n.r. - vineri), Florin Sergiu Dobrescu, care a fost secretar de stat la ministerul amintit, a fost numit secretar de stat în Ministerul Muncii, în locul ocupat până acum de Cătălin Boboc. Precizez că este pentru prima dată când PNL Brăila are doi secretari de stat în Guvern. Am făcut aceste alegeri cu responsabilitate și sunt convins că atât domnul Canciu, cât și domnul Dobrescu vor reprezenta într-un mod onorabil filiala PNL Brăila, dat fiind că s-au dovedit amândoi niște profesioniști în domeniul lor”, a transmis Popa.

Trebuie punctat că deciziile prim-ministrului Nicolae Ciucă de eliberare a lui Cătălin Boboc și a lui Florin-Sergiu Dobrescu din funcțiile deținute și numirea acestuia din urmă la ministerul Muncii, precum și a lui Cătălin Canciu la Ministerul Turismului, au fost publicate în Monitorul Oficial din 26 august. Dobrescu a fost secretar de stat la Ministerul Turismului începând cu 17 februarie 2022. De asemenea, trebuie reamintit că după ce fusese înlăturat de la șefia ISJ Brăila pe 7 iunie 2021, la nici trei luni distanță, Cătălin Canciu a fost repus în funcție de la 1 septembrie 2021, ocupând fotoliul până la această avansare la București.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro