Mergi la conţinutul principal

Căruțe pe străzile din municipiu. Poliția Locală vine cu amenzi

* în ultima săptămână, Poliția Locală Brăila a acționat pe raza municipiului pentru depistarea conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală care nu respectă legea * doi conducători de vehicule cu tracțiune animală s-au deplasat pe șos. Râmnicu Sărat, deși deplasarea cu acest tip de vehicul este interzisă pe străzile municipiului

 

Căruțași care circulau pe raza municipiului, în special pe Șoseaua Rm. Sărat, au fost opriți din drum de Poliția Locală și amendați. Chiar dacă nu au voie în municipiu cu vehicule cu tracțiune animală, deținătorii acestora sunt văzuți de multe ori pe șosele. Mulți circulă prin zona cartierului Obor, după cum ne-au transmis oamenii care locuiesc în zonă, venind probabil din cartier Lacu Dulce și transportând diverse bunuri, de multe ori fier vechi. Atenționările și amenzile se tot dau, însă căruțașii nu dispar de pe șoselele din municipiu.

Astfel, în perioada 14 – 21 iunie, Poliția Locală Brăila a acționat pe raza Municipiului Brăila și a aplicat 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.915  lei, pentru nerespectarea normelor rutiere prevăzute de O.U.G. 195/2002 de către conducătorii de vehicule cu tracțiune animală.

Polițiștii l-au depistat pe B. G.D., în vârstă de 23 ani, din Brăila, care a primit o amendă în valoare de 1.305 lei. Potrivit polițiștilor locali, în calitate de conducător de vehicul cu tracțiune animală s-a deplasat pe șos. Râmnicu Sărat, dinspre str. Motrului către Șoseaua de Centură, deplasarea cu acest tip de vehicul fiind interzisă pe străzile municipiului.

A fost depistat și  L.G., în vârstă de 55 ani, din Brăila, și amendat cu 1.305 lei, întrucât în calitate de conducător de vehicul cu tracțiune animală s-a deplasat tot pe șos. Râmnicu Sârat, dinspre str. Motrului către șoseaua de Centură.

Evident că polițiștii i-au adus la cunoștință faptul că deplasarea cu acest tip de vehicul este interzisă pe străzile din municipiu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro