Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Câte perechi de pantofi ar trebui să aibă copilul dvs. și cât ar trebui să reziste

O pereche de pantofi sau adidași de copii ar trebui să le rămână întotdeauna mici acestora, înainte de a fi gata să fie înlocuiți. În funcție de vârsta copilului dumneavoastră, ar trebui să vă pregătiți să înlocuiți pantofii după o perioadă între 3 și 6 luni.

 

Picioarele copilului dvs. tolerează multă presiune, deoarece acestea sunt mereu în mișcare. Este important să aveți grijă de picioarele copiilor dvs. încă de la o etapă timpurie, oferindu-le pantofi și adidași de copii buni și cu susținere, pentru a evita durerile de tălpi, picioare și spate. Purtarea tipului potrivit de pantofi și adidași de copii, care oferă sprijin și stabilitate ajută la menținerea picioarelor sănătoase și la prevenirea accidentărilor.

 

Una dintre întrebările frecvente pe care o auzim foarte des este: Cât trebuie să reziste pantofii sau adidașii unui copil? Răspunsul este destul de simplu: picioarele copiiilor ar trebui să devină întotdeauna prea mari pentru pantofi, înainte ca acestora din urmă să li se întâmple ceva sau să fie distruși. Cu toate acestea, copiii sunt diferiți și nu vor atinge puseurile de creștere în același timp. Cât rezistă pantofii sau adidașii lor va depinde în mare parte de vârsta copilului.

 

Acestea fiind spuse, mai jos puteți găsi un set de linii directoare, astfel încât să aveți o idee despre cât timp ar trebui să reziste pantofii sau adidașii copilului dumneavoastra:

 

  • Între 1-3 ani ar trebui să înlocuiți pantofii la fiecare 3 până la 3 ½ luni.
  • Între 3 și 6 ani ar trebui să înlocuiți pantofii la fiecare 5 până la 5 ½ luni.
  • Între 6-10 ani ar trebui să înlocuiți pantofii la fiecare 5 până la 5 ½ luni.
  • Între 11 și 18 ani ar trebui să înlocuiți pantofii la fiecare 5 ½ până la 6 luni.

Amintiți-vă că picioarele copiilor cresc în ritmuri diferite.

Verificările și vizitele frecvente la magazinul de încălțăminte pentru copii vă vor garanta că copilul dvs. nu poartă dimensiunea greșită.

 

Rețineți că copiii au puseuri imprevizibile de creștere și, în unele cazuri, s-ar putea să treacă câteva luni fără schimbări de pantofi și apoi să crească brusc o dimensiune întreagă sau mai mult. Liniile directoare de mai sus sunt doar estimări și rețineți că, cu cât copilul devine mai mare, cu atât perechile lor de pantofi și adidași de copii încep să se uzeze mai repede.

 

De îndată ce copiii dvs. cresc, vor începe să se joace mai tare și la un nivel mai competitiv, iar atunci pantofii și adidașii încep să se uzeze mai repede. În anumite cazuri, este posibil să trebuiască să înlocuiți pantofii, chiar dacă nu i-au rămas mici copilul dvs.

Nu ar trebui să vă îngrijorați dacă picioarele copilului nu cresc atât de repede.

Dacă copilul dumneavoastră pare să crească într-un ritm mai mare decât în ​​mod normal, nu vă îngrijorați. Nu încercați să lăsați spațiu suplimentar în pantofi, pentru ca copilul dumneavoastră să îi poarte pentru o perioadă mai lungă de timp. Lăsarea unui spațiu suplimentar va crea probleme pentru picioarele copilului dvs., cum ar fi compromiterea stabilității copiilor dvs. și dezvoltarea problemelor legate de picioare, cum ar fi bășici sau monturi.

Câte perechi de pantofi ar trebui să aibă un copil?

Când vine vorba de încălțăminte de zi cu zi, copiii au nevoie de cel puțin o pereche de adidași de copii buni, cu susținere, pentru a îi purta pentru activitățile lor de zi cu zi. Atâta timp cât adidașii au susținere și li se potrivesc corespunzător, asta este tot ce are nevoie copilul dvs.

 

Totuși, ar fi ideal să aveți cel puțin 2 perechi diferite de adidași între care copilul dvs. va putea să alterneze. Pe măsură ce copilul dvs. începe să crească și adidașii încep să se uzeze mai repede, există anumite avantaje de a le oferi mai mult de o pereche. În plus, dacă copiii dvs. își uzează pantofii mai repede decât vă așteptați, o a doua pereche le va prelungi durata de viață a ambilor pantofi.

 

Iată avantajele a două perechi de adidași sau pantofi:

 

  • Vă va permite să îiuscați, dacă se udă. Când oamenii se gândesc la pantofi uzi, s-ar putea să se gândească la o zi ploioasă, dar rețineți că picioarele copiilor au tendința de a transpira mult, iar capacitatea de a aerisi sau spăla pantofii va elimina orice fel de bacterii care s-ar putea acumula.
  • Va prelungi durata de viață a pantofilor prin încetinirea procesului de uzură.
  • Va oferi ușurare mușchilor dureroși ai piciorului. Purtând aceiași adidași sau pantofi în fiecare zi, copiii folosesc excesiv aceiași mușchi ai piciorului și tălpii.

Ar trebui copilul dvs. să poarte aceiași pantofi în fiecare zi?

Nu toată lumea își poate permite mai mult de o pereche de pantofi de zi cu zi pentru copiii lor. Cu toate acestea, există anumite perioade ale anului în care copilul dvs. va avea nevoie de o pereche de sandale de vară sau de o pereche de ghete de iarnă. În mod ideal, diferite tipuri de încălțăminte ar trebui purtate în funcție de condițiile climatice și de cât de activ este copilul dumneavoastră.

 
Categorie articol: 
taguri: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii