Mergi la conţinutul principal

Cât câștigă angajații din cazinouri. Cele mai căutate job-uri din industria jocurilor de noroc

Amator sau pasionat al jocurilor de noroc, sigur te-ai întrebat măcar o dată care sunt câștigurile angajaților din cazinouri, mai ales că vorbim despre o industrie cu un succes tot mai răsunător.

Ca în oricare alt domeniu, angajații trebuie să fie serioși, buni comunicatori, empatici și, cu răbdare, muncă și perseverență, ajung chiar să depășească salariile primite la început.

Dacă aruncăm o privire peste ofertele celor mai populare cazinouri din România, observăm că cel mai mult se caută supraveghetori pentru sălile de jocuri. Un astfel de job este remunerat cu un salariu lunar cuprins între 300 de euro, plus alte beneficii (precum tichetele de masă) și poate depăși 500 de euro, în funcție de experiență, de angajator, de locație și de atribuțiile suplimentare pe care angajatul le poate avea. De exemplu, supraveghetorul poate fi și casier. În ceea ce privește responsabilitățile, un supraveghetor trebuie să fie în permanență atent la aparate și la desfășurarea activității din sala de joc, trebuie să explice clar regulile de joc și să se asigure că atmosfera este una prietenoasă pentru clienți.

Un alt post pentru care multe cazinouri caută candidați este cel de manager pentru sălile de jocuri. Oferta variază între 1.000 și 2.000 de euro pe lună, potrivit platformelor de recrutare. Bineînțeles, odată cu salariul cresc și responsabilitățile, așa că, printre altele, managerul trebuie să mențină legăturile cu instituțiile statului, să organizeze și să gestioneze activitățile din cazino, să elaboreze tot felul de rapoarte și să se asigure că business-ul merge în direcția corectă. El poate avea nevoie de un asistent- un post numit sugestiv asistent manager- care, în cele mai multe cazuri trebuie să dețină permis de conducere și care se ocupă în principiu cu managementul documentelor, cu întocmirea facturilor și cu evidența furnizorilor și a clienților. Fără să aibă neaparat experiență, o persoană angajată pe acest post poate primi la început în jur de 600 de euro lunar.

Din sălile de joc clasice ne mutăm în cele virtuale, unde întâlnim dealerii online- și ei la mare căutare în această perioadă. Marile cazinouri și-au concentrat activitatea pe dezvoltarea jocurilor online, care le oferă clienților mai multe avantaje și acces rapid la distracție, potrivit cazino.ro- unde am găsit toate informațiile despre jocurile de noroc și despre cele mai sigure cazinouri online din România. Anunțurile angajatorilor sună tentant dacă ne raportăm la veniturile medii ale românilor. De exemplu, pentru majoritatea dealerilor online se oferă cel puțin 750 de euro. Mulți sunt chemați să lucreze însă și pentru salarii ce depășesc 800 de euro, iar oferta se extinde și spre alte țări, acolo unde același job este remunerat și cu aproape 2.000 de euro lunar.

De departe, specialiștii IT primesc cele mai mari salarii și în domeniul jocurilor de noroc. Asta pentru că ei au și cel mai important rol în funcționarea și mentenanța sistemelor din spatele celebrelor mașinării și platforme de gambling. Astfel, unui it support specialist i se oferă de la 1.000 de euro lunar, chiar dacă este la început de carieră, atât timp cât îndeplinește cerințele din fișa postului. Un programator cu experiență poate să ajungă la un salariu de aproape 3.000 de euro lunar.

Industria cazinourilor și a caselor de pariuri sportive se află în topul angajatorilor din România. Ea generează anual profituri uriașe, de miliarde de lei, iar creșterile se văd de la an la an. Datele recente arată că sunt aproape 30.000 de mii de persoane angajate în acest domeniu. Iar gamblingul nu a devenit oportunitate doar pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă, ci și pentru clienții sălilor de joc sau a cazinourilor online. Prin controlul și siguranța oferite de acreditarea operatorilor la ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc), tot mai mulți pasionați își testează norocul și caută adrenalina fără să își pună problema că pot fi păcăliți de aparate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro