Mergi la conţinutul principal

Cârligea, tot mai departe de politică

Oricât de mult a bravat cu banii lui, pe Florin Cîrligea nu l-am considerat niciodată capabil să preia frâiele Brăilei. Asta şi pentru că, de-a lungul anilor, multă lume a profitat de el. Şmecherii i-au tot luat banii lui Cârligea şi l-au lăsat cu buza umflată. Şi asta nu o dată, ci de mai multe ori.

Cu alte cuvinte, Cîrligea a fost o victimă şi din această postură nu poţi deveni, peste noapte, prădător politic. Că nu le are cu coana politica o demonstrează şi felul în care el se raportează la brăilenii care l-au trimis în CJ Brăila. Nu se poate să declari că tu nu ai venit la şedinţele CJ Brăila pentru că “ai mai avut şi treabă”. Poftim?! Dar ce fel de treabă a avut dl. Cârligea? Treabă mare, treabă mică? Treabă în interes personal, treabă în interesul partidului? Dar treabă în interesul cetăţenilor când va avea?

Cu o astfel de atitudine, nu ai cum să fii reprezentantul comunităţii. Cu un astfel de discurs poţi, cel mult, să fii şmecher la tine la firmă, dar atât.

Adică, după ce că nu mişti un deget ca ales local – la fel ca toţi ceilalţi, de altfel - tu, Cârligea, mai ai şi tupeul să dai cu tifla, să te comporţi total aiurea, neadecvat. Florin Cîrligea a fost sincer, adică un alt defect ca politician. Păi, măi, Florine, unde ai văzut tu politician sincer? Las-o încolo de treabă, maturizează-te odată! Minte, promite, zâmbeşte la electorat, nu vezi că asta-i reţeta succesului în politică? (Corneliu Căposu)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro