Mergi la conţinutul principal

Câștigătorii tombolelor “Obiectiv” și “Lonamad” au intrat în posesia premiilor

* patru brăileni au câștigat premiile puse la bătaie la cele două concursuri

 

Ieri, 28 aprilie, cei trei câștigători ai Concursului tradițional de Paști găzduit de cotidianul ”Obiectiv - Vocea Brăilei” și Asociația ”Pentru Adevăr” au venit la redacție pentru a-și ridica premiile. Astfel primul care a sosit la redacție a fost Neculai Mușat, în vârstă de 62 de ani, iar la scurt timp a venit să intre în posesia premiului Rădița Matei (73 ani). Cel de-a treilea câștigător a fost Valentin Cosmin Dincă, un adolescent de 15 ani, pasionat de tehnologic și desen, talentul său artistic fiind răsplătit cu premii la diverse concursuri. Valentin ne-a spus că bunica lui a ales să completeze taloanele cu numele său și se pare că alegerea s-a dovedit a fi norocoasă.

Toți cei trei cititori au fost desemnați prin tragere la sorți și au primit echivalentul în bani al unui miel.

Și fericitul câștigător al concursului organizat de producătorul de mobilă ”Lonamad” a intrat în posesia premiului de 500 lei. Norocoasa se numește Anișoara Mazîlu (62 de ani), care a mers ieri să își ridice premiul din magazinul ”Lonamad” situat pe strada Comuna din Paris, în apropiere de intersecția cu șos. Râmnicu Sărat.

Felicitări câștigătorilor!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu