Mergi la conţinutul principal

Câștigătorii concursului online „În întâmpinarea lui Moș Crăciun”, premiați la Centrul de Creație

* la evenimentul online, desfășurat în perioada 14-22 decembrie 2020, au participat peste 1.000 de copii de la grădinițele și școlile din municipiu și județ

 

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Consiliul Județean și Primăria Municipiului Brăila au organizat, în perioada 14-22 decembrie 2020, Concursul online „În întâmpinarea lui Moș Crăciun”. Desfășurat pe pagina de Facebook a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație Brăila) concursul a avut ca temă Crăciunul/ Moș Crăciun. Inițiativa Centrului de Creație s-a bucurat de un real succes: la evenimentul online au participat peste 1.000 de elevi ai instituțiilor de învățământ din municipiul și județul Băila (școli și grădinițe).

Participanții au putut trimite, până pe 22 decembrie 2020, ora 10.00, fotografia obiectului confecționat sau a lucrării realizate pe adresa de e-mail sau pe pagina de Facebook a organizatorului, ca și comentariu la afișul evenimentului. Fiecare lucrare a fost denumită cu numele, vârsta participantului și instituția de învățământ la care învață și a fost însoțită de un scurt mesaj pentru bătrânul Moș Crăciun. La finalul concursului, au fost răsplătiți de către Moș Crăciun - prin sponsorul concursului, Farmaciile Iris - copiii care au acumulat cele mai multe aprecieri din partea publicului online.

Miercuri, 23 decembrie 2020, începând cu ora 10.00, nu mai puțin de 20 de participanți la concurs - primii clasați - au fost răsplătiți de către Moș Crăciun la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație Brăila). Iată-i și pe cei mai buni dintre cei buni.

Premiul I a fost atribuit micuței Olivia Andreea Rebenciuc Surdeanu, în vârstă de 3 ani și 7 luni, de la Grădinița „Dumbrava minunată”, premiul II a fost adjudecat de Rareș-Alexandru Muscă, 3 ani și 7 luni, de la Grădinița cu program prelungit nr. 7 „Lizuca”, iar premiul III a revenit talentatei brăilence Andreea Raisa Ignat, în vârstă de numai 3 ani și o lună, de la Grădinița nr. 47 „Pinocchio” Brăila.  

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro