Mergi la conţinutul principal

Câștigătorii concursului “Obiectiv”: Mielul de Paște

* un brăilean de 40 de ani și unul de 70 de ani, sunt câștigători a câte unui miel de Paște * alte trei brăilence au câștigat cartoane cu ouă

 

Brăileni câștigători ai concursului organizat de “Obiectiv”, în care premiile sunt cele specifice sărbătorilor pascale: doi miei și cartoane cu ouă

Ieri, la redacția Obiectiv - Vocea Brăilei a avut loc extragerea taloanelor depuse de cititori, fiind desemnați câștigătorii.

Brăileanul Halupa Ioan Alexandru, în vârstă de 40 de ani, este unul dintre norocoșii care a câștigat un miel de Paște. Al doilea miel oferit de Obiectiv este câștigat de un septuagenar, respectiv Dumitru Nicolae, în vârstă de 70 de ani.

Au fost și trei premii în care se oferă câte un carton de ouă, câștigătoare fiind brăilencele Mocanu Marinela Ionela, de 44 de ani, Toma Doina, de 66 de ani și Petcu Marioara de 72 de ani.

În cursul zilei de astăzi, 19 aprilie, câștigătorii vor fi contactați telefonic pentru ridicarea premiilor.

Participanții la acest concurs tradițional de Paște, găzduit de cotidianul “Obiectiv - Vocea Brăilei” și Asociația “Pentru Adevăr” au avut de decupat taloanele din ziar și le-au depus la sediul Cotidianului Obiectiv, până la data de 18 aprilie, când a avut loc tragerea la sorți.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro