Mergi la conţinutul principal

Burse postuniversitare oferite de Elvetia

Absolventii cursurilor universitare din domeniul artistic pot accesa bursele postuniversitare puse la dispozitie de Confederatia elvetiana. Aceasta ofera studentilor straini, in anul academic 2007 - 2008, doua burse federale postuniversitare si o bursa pentru studii postuniversitare artistice. Din Romania vor participa deci trei persoane. Prezentarea candidaturilor trebuie facuta conform schemei prezentate In Nota de informare In atentia candidatilor straini la o bursa elvetiana de studii universitare sau artistice. Aceasta nota este anexata si disponibila In limbile franceza, germana si engleza pe site-ul Ministerului Culturii.
Cei interesati trebuie sa ia legatura, in prealabil, cu un profesor de la universitatea elvetiana selectata. Dosarele de inscriere trebuie sa contina un studiu detaliat si toate celelalte elemente specificate In Nota de informare. Limita de virsta a celor care Isi depun dosarul este de 35 ani. Pentru anul academic 2007-2008, candidatii trebuie sa fie nascuti dupa data de 1 ianuarie 1972.
De asemenea, candidatii trebuie sa aiba cunostinte solide de limba engleza, franceza sau germana, Ambasada Elvetiei fiind abilitata sa efectueze teste lingvistice.
Dosarele de candidatura trebuie sa fie adresate Centrului National al Burselor de Studii In Strainatate, Str. Spiru Haret 12, Bucuresti. Centrul National al Burselor de Studii In Strainatate dispune si de formulare de Inscriere si va transmite ulterior dosarele candidatilor catre Ambasada Elvetiei la Bucuresti.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro