Mergi la conţinutul principal

Bursa transferurilor în Liga a IV-a

• Viitorul Ianca, Voinţa Şuţeşti şi nou promovata FC Urleasca au fost cele mai active echipe la acest capitol • sezonul competiţional 2018-2019 începe în acest weekend

 

Sâmbătă, 25 august, începe a Liga a IV-a la fotbal, iar sezonul competiţional 2018-2019 se anunţă unul interesant, în care lupta pentru podium va fi acerbă. Cu atât mai mult dacă ţinem cont şi de transferurile făcute de majoritatea echipelor care activează în acest eşalon.

Iar cele mai active formaţii pe piaţa transferurilor au fost, până la jumătatea acestei săptămâni, Viitorul Ianca, Voinţa Şuţeşti şi nou promovata FC Urleasca.

Viitorul Ianca şi-a asigurat serviciile a trei foşti titulari ai Daciei Unirea, Cătălin Stănciulescu, Victor Olenic şi Marius Dima, l-au adus de la ACSC Cazasu pe Ionuţ Matei şi pe Alexandru Cireaşă, care a evoluat la Sportul Chiscani. De asemenea, portarul Denis Jalbă este acum definitiv jucătorul echipei din Ianca. Un rol important îl va avea Cosmin Necoară care va fi antrenor principal dar şi jucător.

Nou promovata FC Urleasca i-a transferat pe Tudorel Turiac, Gigel Costache, Valentin Dumitrana, Liviu Boariu şi Florentin Milea de la Sportul Chiscani, Ionuţ Vrânceanu şi Ionuţ Văsii, de la Dacia Unirea, pe Valentin Ion, de la Viitorul Însurăţei, şi pe Paul Olmazu, de la Victoria Traian.

Voinţa Şuţeşti a adus cinci jucători de la Voinţa Plopu şi anume, Silviu Neacşu, Marius Măgăriţă, Dumitru Crangă, Marius Călin, Georgian Călin, dar şi pe Ştefan Veber şi Marius Neagu, de la Victoria Traian, precum şi pe Ştefan Vasilache de la CS Făurei. Însă, în curs de definitivare sunt alte patru transferuri importante, cele ale jucătorilor Alexandru Cotigă, Ionuţ Huţu, Alexandru Zărnescu şi Valentin Tureac.

Până marţi Pandurii Tudor Vladimirescu a transferat doi jucători, Vanghele Puznava şi Ionuţ Saghin de la Siretul Vădeni şi tot cu doi jucători s-a întărit şi ACSC Cazasu, Ionuţ Baicu, de la Gloria Movila Miresii, şi Sorin Techiu, de la Sportul Chiscani. Formaţia din Cazasu urmează să-l transfere până vineri şi pe Vlad Omer, fostul jucător al Sportului Chiscani.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro