Mergi la conţinutul principal

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Tinerii brăileni care au terminat o formă de învăţământ au posibilitatea de a-şi găsi un loc de muncă. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila organizează pe 25 septembrie "Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi", la Sala Polivalentă "Danubius" din municipiu. În funcţie de posturile vacante identificate, acest eveniment va fi organizat şi la punctele de lucru Făurei şi Însurăţei.
La această bursă sunt aşteptaţi să participe angajatori, absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ, precum şi alte persoane care se află în căutarea unui loc de muncă. Angajatorii care doresc să participe la această acţiune au posibilitatea de a-şi prezenta oferta de locuri de muncă într-un cadru organizat, unde vor intra în contact direct cu brăilenii aflaţi în căutarea unui job.
"Rugăm angajatorii interesaţi să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul «Situaţia locurilor de muncă vacante», anexa nr.1 A la «Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă» reglementate prin H.G. nr. 174/2002, cu modificările şi completările ulterioare, până în data de 22 septembrie 2015", a precizat Monica Bratu, director executiv al AJOFM Brăila.
Pentru relaţii suplimentare vă puteţi adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, cu sediul în municipiu, Bulevardul Dorobanţilor, nr. 603-605. Angajatorii care îşi au sediul în apropierea localităţilor Făurei şi Însurăţei pot contacta Punctul de Lucru Făurei de pe strada Republicii, respectiv Punctul de Lucru Însurăţei cu sediul pe Şoseaua Brăilei, nr. 18.
Acţiunea "Bursa locurilor de muncă" este o măsură activă de combatere a şomajului, în cadrul căreia cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă au ocazia de a sta de vorbă direct cu angajatorul şi de a alege din joburile disponibile.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro