Mergi la conţinutul principal

Bursa locurilor de muncă de la Brăila, aproape fără angajatori

* acţiunea a avut loc joi, 5 august, la Sala Polivalentă Danubius, şi, din 700 de angajatori invitați de AJOFM, au participat doar 34, cu 505 locuri de muncă vacante * la această acţiune au fost prezente şi persoane private de libertate propozabile pentru liberarea condiţionată de la Penitenciarul Brăila şi de la Centrul de Detenţie Tichileşti

 

 

 

Bursa locurilor de muncă la Sala Polivalentă din Brăila. Au fost disponibile peste 500 de locuri de muncă vacante, în diferite domenii de activitate, deţinuţii de la Penitenciarul Brăila şi Centrul de Detenţie Tichileşti fiind prezenţi la activitate.

Astfel, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila, în colaborare cu Primăria Municipiului Brăila şi Consiliul Judeţean Brăila, a organizat, joi, 05 august, ora 9.00, acţiunea “Bursa locurilor de muncă”, în municipiul Brăila - la Sala Polivalentă Danubius din Parcul Monument.

Potrivit comunicatului transmis redacţiei, pentru acest eveniment A.J.O.F.M. Brăila a contactat peste 700 angajatori, din care au participat 34 angajatori cu 505 locuri de muncă vacante. Este vorba despre următoarele domenii principale de activitate: fabricarea de echipamente electrice şi electronice pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule; fabricarea de echipamente electrice de iluminat; construcţii; fabricarea îmbrăcămintei; tratarea şi acoperirea metalelor; repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor; fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice; activităţi de servicii anexe transporturilor pe apă; întreţinerea şi repararea autovehiculelor; comerţ cu ridicata al maşinilor agricole, echipamentelor şi furniturilor, autoturismelor şi vehiculelor uşoare (sub 3,5 tone); agricultura; industria metalurgică; hoteluri şi restaurante; fabricarea maşinilor şi utilajelor pentru agricultură,  exploatări forestiere şi pentru metalurgie; fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie; instalarea maşinilor şi echipamentelor industriale; captarea, tratarea şi distribuţia apei; activităţi de protecţie şi garda; prelucrarea şi conservarea cărnii; coafura şi alte activităţi de înfrumuseţare; activităţi ale centrelor de intermediere telefonică (call center).

Au fost prezenţi la bursă 520 solicitanţi de loc de muncă, din care 340 au fost selectaţi în vederea încadrării. “La această acţiune au fost prezente şi persoane private de libertate propozabile pentru liberarea condiţionată de la Penitenciarul Brăila şi de la Centrul de Detenţie Brăila-Tichileşti, în scopul creării unor punţi sociale între comunitate şi acestea, existând posibilitatea obţinerii unui loc de muncă după punerea în libertate; cunoaşterea şi conştientizarea instrumentelor de sprijin pentru viitoarea încadrare în muncă. Persoanele participante au primit materiale informative privind serviciile oferite de agenţie solicitanţilor de loc de muncă (pliante, broşuri, model CV EUROPASS)”, se arată în comunicatul AJOFM.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro