Mergi la conţinutul principal

Bursa generală a locurilor de muncă, o nouă ediție în mai

• evenimentul va avea loc pe 17 mai, la Sala Polivalentă ”Danubius”

 

În luna mai, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila va organiza o nouă ediție a evenimentului “Bursa generală a locurilor de muncă“. Acțiunea va avea loc vineri, 17 mai, în municipiul Brăila, la Sala Polivalentă ”Danubius”, Strada Aleea Parcului, Nr. 1, Parc Monument, ora 09.00.

La acest eveniment sunt așteptaţi angajatori cu locuri de muncă vacante, cât şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

AJOFM Brăila anunță angajatorii care doresc să participe la această acţiune să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul “Situaţia locurilor de muncă vacante“, anexa nr. 1 A la ”Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă” reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificările şi completările ulterioare, până în data de 13 mai 2024.

Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă şi relaţii suplimentare persoanele interesate se vor adresa instituției, cu sediul în municipiul Brăila, B-dul Dorobanţilor, nr. 603-605 sau la tel/fax 0239/611.386, fax 0239/611519, e-mail: braila@anofm.gov.ro .

Persoanele care îşi caută un loc de muncă şi nu sunt înregistrate la agenţie se vor prezenta pentru a fi luate în evidenţă la sediul AJOFM Brăila, din municipiul Brăila, Str. Sergent Tătaru, nr. 2, Corp B, etaj 3 (în incinta Liceului Tehnologic ”Mihail Sebastian”), la Punctul de Lucru Făurei, str. Republicii nr. 36 sau Punctul de Lucru Însurăței, Sos. Brăilei nr. 18, în funcție de localitatea unde își au domiciliul, cu următoarele documente: actul de identitate; actele de studii şi de calificare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro