Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bursa de excelenta Winmarkt

Incepind cu acest an, sub sloganul "Winmarkt a decis sa iti rasplateasca eforturile, investind in tine", se va desfasura programul "Bursa de excelenta Winmarkt". Este o actiune prin care Winmarkt doreste sa sustina tinerii cu rezultate exceptionale obtinute la olimpiadele nationale sau internationale. Programul se va desfasura in fiecare an in cele 13 orase din reteaua "Winmarkt Shopping Centers" (Alexandria, Bistrita, Braila, Buzau, Cluj-Napoca, Galati, Piatra Neamt, Ploiesti, Rimnicu Vilcea, Sinaia, Slatina, Tulcea si Vaslui), in care se va acorda cite o bursa in valoare de 1.000 Euro. Cele 13 burse vor fi inminate in cadrul manifestarilor prilejuite de "Ziua Winmarkt" care vor avea loc pe data de 20 mai in toate orasele din retea. Acest program este realizat cu sprijinul Inspectoratelor Scolare Judetene, care vor contribui la nominalizarea elevilor cu cele mai bune rezultate din anul scolar 2005-2006.
Winmarkt administreaza in prezent 16 centre comerciale cu un total de peste 115.000 mp suprafata inchiriabila, fiind prezent in 13 orase, din care 12 resedinte de judet: Cluj, Ploiesti, Rimnicu Vilcea, Galati, Braila, Buzau, Piatra Neamt, Tulcea, Slatina, Bistrita, Alexandria, Vaslui si Sinaia.
Lantul de centre comerciale Winmarkt este detinut de Fondurile americane de investitii gestionate de "New Century Holdings" (NCH). NCH este un grup activ de investitii in tarile din Europa Centrala si de Est, cu peste 3 miliarde de dolari investiti, din care 300 milioane in Romania.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii