Mergi la conţinutul principal

Bunea Stancu vă pupă pe portofel! “Ha-ha, v-am luat banii!”

Nici la basca de tovarăş pesedist nu îl doare pe Gheorghe Bunea Stancu. Individul ăsta rudimentar, care a stăpânit ani de zile judeţul Brăila, este liber şi cu banii în cont. Are în continuare acces în vila lui construită, vorba aia, din salariul de preşedinte bugetar al Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, şi se gândeşte unde să plece la schi în vacanţa de iarnă: în Austria sau în Norvegia?

Voi, tot cu munca, cu ratele? Şi eu la fel. Mă rog, eu nu am rate, dar am de muncit. Şi mă uit la Bunea Stancu cum a scăpat de puşcărie după numai 56 de zile de stat în arest, din a doua condamnare de 3 ani şi 8 luni cu executare.

Legea, oameni buni, legea este cea care l-a scos din puşcărie pe Bunea Stancu. Mai exact, legea proastă, făcută parcă în beneficiul infractorilor. Am mai scris-o aici, în Scormonitoru: legile făcute cu ticăloşie sau din nepricepere de cei ajunşi în Parlamentul României ne-au adus prejudicii imense nouă, ca societate.

Dacă nu am evoluat este şi din cauza faptului că avem legi făcute (în Parlament) de indivizi nepregătiţi şi ticăloşi. Subiectul este însă amplu, poate o să îl dezvoltăm cu altă ocazie.

Revenind la Bunea Stancu, omu’ tocmai a început o nouă viaţă. La 64 de ani ai lui, cu vilă, maşini şi bani în cont, Bunea Stancu are pentru ce trăi. Petreceri monstru, vacanţe exotice, eventual şi tăvăleli cu gagici de 20 de ani, asta dacă îl mai ţine inima să ia Viagra.

După cât a prăduit judeţul Brăila, Bunea Stancu este acum un om reabilitat. Da, el şi-a ispăşit pedeapsa pentru faptele comise, chit că din a doua condamnare de 3 ani şi 8 luni de închisoare a executat numai 56 de zile de puşcărie.

Altfel spus, după câte furăciuni a făcut, Bunea Stancu poate ieşi cu pieptul bombat pe stradă pentru că, gata, potrivit legilor proaste de la noi, a plătit pentru faptele făcute.

Că nu a plătit mai deloc o demonstrează şi faptul că el nu a fost ars acolo unde îl durea mai tare: la buzunar. Ce prejudiciu a achitat Bunea Stancu pentru toate furăciunile făcute în judeţul Brăila sub coordonarea lui ca preşedinte de CJ? Zero barat!

Bunea Stancu deja îi pupă pe portofel pe brăilenii pe care i-a buzunărit şi pare că zice, precum personajul din filmul Filantropica al lui Nae Caranfil: “Ha-ha, v-am luat banii!”. (Pârnae CARANFIL)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro