Mergi la conţinutul principal

Bunea Stancu se întoarce! Laude ministeriale şi aprecieri publice pentru fostul baron al Brăilei

Chiar mă gândeam ce-o mai face Gheorghe Bunea Stancu.Cu ce se ocupă în prezent, cu ce îşi omoară timpul, că de muncit, ziceam eu, nu cred că mai are nevoie să muncească, judecând după caşcavalul pe care se presupune că îl are bine pus sub saltea.

S-o fi antrenând pentru al doilea sejur la puşcărie? Sau doar stă toată ziua în vila lui şi se gândeşte la nemurirea sufletului?

Când colo, Bunea Stancu era pe şantier, gata să îl primească pe ministrul Agriculturii, Petre Daea. Cu fesul pe cap şi cu faţa arsă de soare, semn că a bătut şantierul ăla la pas, Bunea Stancu a fost întâmpinat cu laude de ministrul Daea.

Iniţial, am crezut că Daea face mişto de Bunea Stancu, afirmând că acesta este un om harnic, în care are toată încrederea. Dar nu, ministrul Daea vorbea serios!

Uite-aşa am aflat şi noi că Bunea Stancu, în calitatea de acţionar Concivia, adică la firma care face lucrările la şantierul din Brăila vizitat de ministrul Daea, este un om harnic.

E adevărat că Bunea Stancu a dovedit hărnicie în vremea cât a fost preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Brăila. Problema este că el era harnic când venea vorba să direcţioneze licitaţiile publice de la CJ Brăila către firmele prietene. În rest, pentru judeţ nu a mişcat mai mult de 2 paie, cât să facă o cruce pe care să o depună frumos deasupra Brăilei.

Una peste alta, se vede treaba că Bunea Stancu is back in business şi are parte de laude la cel mai înalt nivel (ministerial). Spuneţi-mi, vă rog, că Bunea Stancu are interdicţie să candideze în următorii 5 ani, că nu îl vom vedea pe vreo listă ceva… că la cât de nostalgici (uituci) sunt unii brăileni ar fi avut şanse să ajungă din nou la butoane. (Ghe. Bunea SPARTANCU)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro