Mergi la conţinutul principal

Bunea Stancu a făcut cursuri de calificare după gratii

Vă daţi seama, a fost nevoie ca Bunea Stancu să fie aruncat după gratii ca să înţeleagă că este cazul să înveţe şi el o meserie. Acum, ce să zicem, e bine mai târziu decât niciodată, însă problema este că Bunea Stancu va împlini anul acesta (pe 24 decembrie) vârsta de 62 de ani, adică mai are doar trei ani până la pensie. Altfel spus, Bunea Stancu s-ar putea să nu mai aibă timp să demonstreze că este bun în meseria pe care a învăţat-o după gratii, căci să nu uităm că el mai are două dosare pe rol, care s-ar putea finaliza cu alţi ani de închisoare. Prin urmare, dacă va primi noi condamnări cu executare, Bunea Stancu ar putea prinde prima zi de pensie tot în închisoare. Însă, să nu ne pripim.
Revenind la meseria pe care a învăţat-o Bunea Stancu după gratii, evident, stăm şi ne întrebăm către ce domeniu s-a orientat el. Adică, în ce anume s-a (re)calificat profesional fostul preşedinte al CJ Brăila? Păi, nu ştiu, haideţi să le luăm prin eliminare. Să fi făcut oare Bunea Stancu cursuri de bucătar? Nooo, nu cred, căci nu îl văd pe Bunea Stancu cu şorţul la brâu, curăţând cartofi. Să se fi apropiat oare de tâmplărie, de arta de a şlefui lemnul? Nooo, nu cred, căci pe vremea când era în libertate Bunea Stancu ni s-a părut cam lemn-Tănase, fără cine ştie ce sclipiri de artist. Păi, şi-atunci în ce naiba s-a calificat profesional Bunea Stancu după gratii? Cel mai probabil, Bunea Stancu a făcut cursuri de gramatică şi te pomeneşti că după ce iese de la mititica vrea să îşi dea şi doctoratul, dar pe bune, nu ca alde Ponta, Oprea şi alţi plagiatori ai neamului.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro