Mergi la conţinutul principal

Bunea Cătălin Pavel și Safira Barbu, vicecampioni naționali școlari

• Denis Buzoiu a câștigat proba de săritură în lungime și s-a clasat al doilea la 100 m plat • Barbu și Buzoiu și-au realizat baremul de participare la Campionatele Europene U18 de la Banska Bystrica

 

În weekend-ul trecut, la București, au avut loc două competiții atletice, Campionatul Național Școlar și a doua etapă a Campionatului Național rezervat juniorilor U16 și U18. Iar clasamentele s-au alcătuit pentru fiecare competiție.

Cu acest prilej, trei atleți brăileni au obținut rezultate foarte bune.

Încă junior III, Bunea Cătălin Pavel, de la LPS Brăila, pregătit de profesorul Nicolae Iorga, a concurat cu atleți mai mari ca vârstă și a devenit vicecampion național școlar la finalul probei de 110 m garduri.

Safira Barbu, junioară II, cu dublă legitimare, CSM Brăila – LPS Brăila, pregătită de profesorul Nicolae Iorga, a cucerit de asemenea argintul la finalul probei de 100 m garduri. Atleta a realizat și baremul de participare pentru Campionatele Europene U 18 din Slovacia, de la Banska Bystrica, timpul realizat de ea fiind 14:24 secunde.

Denis Buzoiu, atlet cu dublă legitimare, CSM Brăila – LPS Brăila, de la grupa profesoarei Irina Roată, și-a trecut în cont două medalii. Brăileanul s-a clasat pe primul loc la săritura în lungime, cu 7,04 m, probă în care a concurat pentru CSM Brăila, iar la 100 m plat, unde a concurat cu dubla legitimare, s-a clasat pe locul al doilea. Denis Buzoiu și-a reconfirmat baremul de participare la Campionatele Europene U18, din Slovacia.

Foarte aproape de podium a fost un alt brăilean, Răzvan Ștefănescu, locul al 4-lea, la 110 m garduri.

“Rezultatele sunt foarte bune. Am început cu dreptul sezonul oficial de vară, cu medalii și baremuri realizate pentru europenele U18. Ceilalți atleți care au concurat la București în weekend-ul trecut și-au îmbunătățit recordurile personale, ceea ce înseamnă că sunt în progres”, ne-a declarat profesorul Nicolae Iorga.

“Podiumuri și baremuri realizate pentru europene, atletismul brăilean continuă tradiția”, ne-a declarat profesoara Irina Roată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro