Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Buna seara, iubito!"

Ieri dupa-amiaza, la Casa Tineretului s-a desfasurat un spectacol de muzica, poezie si dans, dedicat tuturor femeilor din Braila.
La manifestare au participat, alaturi de reprezentanti locali ai PSD, care au organizat aceasta intilnire de suflet, conf. dr. Daniela Bartos, fost ministru al Sanatatii si poetul Lucian Avramescu.
Autorul celor mai frumoase poezii de dragoste si al volumului "Buna seara, iubito" a oferit doamnelor si domnisoarelor prezente martisoare desprinse din cele mai cunoscute poeme ale sale si pentru toate femeile din Braila o primavara in suflet.
In exclusivitate pentru cititoarele ziarului nostru, conf. dr. Daniela Bartos, care in ultimii ani si-a facut un obicei din a petrece la Braila Ziua Femeii, ne-a declarat:
"Am vrut sa ofer femeilor din Braila un moment literar cu dl. Lucian Avramescu si sper ca acesta va incalzi sufletul femeilor brailene si ne vom putea gindi si spera la un viitor mai bun, lipsit de griji si cu mai multa caldura".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii