Mergi la conţinutul principal

Buletinele se elibereaza si in ziua referendumului

Pentru ca toata lumea sa poata vota, simbata, Serviciului Public Comunitar Judetean de Evidenta a Persoanei (SPCJEP) Braila va elibera carti de identitate la urgenta. Astfel, in caz de expirare, anulare, pierdere, furt si deteriorare a cartii de identitate, in ziua referendumului brailenii se pot prezenta la ghiseele Serviciului atit in municipiu, cit si la Faurei, Insuratei si Ianca.
Si daca nu ati mai vazut de mult cozi la buletine, veti avea sansa in acest week-end, deoarece este mai mult decit evident ca multi braileni vor profita de aceasta ocazie pentru a rezolva intr-un timp extrem de scurt problema actului de identitate. Dar, in lipsa unor reglementari legale, cei care ar fi putut sa faca acest lucru de mai mult timp, dar totusi nu au facut-o, nu vor putea fi refuzati. Insa, vor fi refuzati cei care vor solicita carte de identitate pentru ca si-au schimbat domiciliul sau cei ce au implinit 14 ani. In municipiu, actele vor fi preluate in intervalul orar 08.00 - 12.00, iar cartile de identitate vor fi eliberate intre orele 12.00 - 20.00. Deoarece posibilitatea de tiparire a cartilor de identitate exista numai in cadrul Serviciului Local, la Faurei, Insuratei si Ianca se vor elibera numai carti de identitate provizorii, in intervalul 08.00 - 20.00.
De precizat ca, zilele trecute, SPCJEP a pus la dispozitie tot materialul necesar pentru tiparirea listelor electorale permanente. Conducerea SPCJEP, comisar Lidia Damian, ne-a explicat ca anul acesta institutia pe care o conduce doar a coordonat aceasta activitate, listele fiind intocmite de catre Biroul Judetean de Administrare a Bazelor de Date privind Evidenta Persoanelor din cadrul Ministerului de Interne si Reforma in Administratie. "Nu vor fi probleme in ceea ce priveste componenta listelor. Avem experienta anilor electorali 2000 si 2004, cind nu am inregistrat sesizari. Nu s-au gasit nici persoane care sa figureze pe mai multe liste", ne-a precizat sursa citata.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu