Mergi la conţinutul principal

Bukyo Brăila a cucerit 24 de medalii la Cupa României la karate SKI

• la competiţia de la Făgăraş, Bogdan Botea şi-a trecut în cont două medalii de aur • performanţă realizată şi de Teodor Solomon, la kata individual, şi de Cristina Coman, Crina Arbunea, Sivia Vlad, la kata echipe

 

La ediţia 2017 a Cupei României la karate SKI, competiţie care s-a desfăşurat în urmă cu puţin timp, la Făgăraş, şi a reunit la start 270 de karateka de la 14 cluburi din ţară, ACS Karate Bukyo Brăila a participat cu 17 sportivi, 10 la masculin şi 7 la feminin şi a obţinut 24 demedalii, 4 de aur, 5 de argint şi 15 de bronz. Sportivii pregătiţi de antrenorii Eugen Botea (3 dan) şi Ionel Dermengiu (1 dan) au fost din nou la înălţime. Cele mai multe medalii au fost adjudecate, ca de obicei, de Bogdan Botea. Brăileanul s-a clasat de două ori pe primul loc, la kumite individual, categoria de vârstă 18-19 ani şi la yakusoku kumite masculin alături de Cosmin Miron, la categoria plus 16 ani, iar la kata individual, 18-19 a Bogdan Botea a cucerit medalia de argint. Tot pe primul loc s-au clasat Teodor Solomon la kata individual, 12-13 ani, precum şi cele trei fete care au concurat la kata echipe,10-13 ani şi anume, Cristina Coman, Crina Arbunea şi Sivia Vlad.

“Ne-am îndeplinit obiectivele pentru Cupa României, am cucerit 24 de medalii, deşi eu cred că se puteau obţine rezultate ceva mai bune. Din păcate, şi de această dată au fost multe greşeli de arbitraj. Dar cu o pregătire corespunzătoare în această iarnă la concursurile din 2018 putem să ne propunem obiective ceva mai îndrăzneţe”, a declarat sensei Eugen Botea.

 

Rezultatele obţinute de reprezentanţii clubului  ACS Karate Bukyo Brăila:

- locuri I kata individual masculin – Teodor Solomon la 12-13 ani.                                                                    

- locuri II la kata individual masculin şi feminin: Eugen Gutoi la 10-11 ani, Georgiana Popîrlan la 14-15 ani, Cosmin Miron la 14-15 ani, Bogdan Botea la 18-19 ani.

- locuri III la kata individual masculin şi feminin: Cristian Budeş la 12-13 ani, Valentin Răducanu la 12-13 ani, Andrei Stoica la 12-13 ani, Corina Cojocaru la 1-11 ani, Crina Arbunea la 12-13 ani, Silvia Vlad la 12-13 ani.

- Locuri I la kata echipe feminin: Cristina Coman, Crina Arbunea, Silvia Vlad al 10-13 ani.

- locuri II la kata echipe masculin: Eugen Gutoi, Teodor Solomon, Andrei Stoica.

- locuri I la kumite individual masculin: Bogdan Botea la 18-19 ani.

- locuri III la kumite individual masculin şi feminin: Adrian Solomon la 8-9 ani, Corina Cojocaru la 10-11 ani, Teodor Solomon la 10-13 ani, Georgiana Popîrlan la 14-15 ani, Crina Arbunea la 12-13 ani, Camelia Radu la 14-15 ani, Vlăduţ Mizdrea la 16-17 ani.

- locuri III la kumite echipe masculin şi feminin: Teodor Solomon, Andrei Stoica, Radu Sarău la 12-14 ani, Cristina Coman, Crina Arbunea, Camelia Radu la 12-14 ani.

- locuri I la yakusoku kumite masculin: Bogdan Botea – Cosmin Miron.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro