Mergi la conţinutul principal

Budeş, şeful Serviciului Ordine Publică al Poliţiei Brăila a ieşit la pensie

* de azi, la conducerea serviciului a fost împuternicit, pentru 6 luni, cms. şef Bogdan Zotoi, şeful de la Rutier

 

 

Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila a rămas fără şeful Dumitru Budeş, cel care a asigurat conducerea în ultimii ani. Astfel, informaţia potrivit căreia ofiţerul urma să iasă la pensie, pe care am transmis-o în ediţiile anterioare ale cotidianului nostru, s-a confirmat. De astăzi, Serviciul Ordine Publică este condus de cms. şef Bogdan Zotoi, şeful de la Serviciul Poliţiei Rutiere. Acesta a fost împuternicit pe funcţie, pentru o perioadă de 6 luni.

La şefia Serviciul Poliţiei Rutiere Brăila a fost împuternicit cms. şef Dorel Vâlsan, adjunct al instituţiei.

Oricum, de la începutul acestui an, tot mai mulţi poliţişti cu experienţă au intrat în categoria pensionarilor, numărul cererilor depuse pentru încetarea raporturilor de serviciu fiind de 79.

Iniţial, au existat informaţii, potrivit cărora şeful de la Rutier ar fi urmat să fie împuternicit la şefia Poliţiei Municipiului, în locul comisarului şef Costel Arbunea. Pe acest post a fost împuternicit, în final, şeful de la Poliţia Ianca, subcomisar Marius Budu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro