Mergi la conţinutul principal

Bucurie mare la “Casa lui Moş Crăciun”. Copiii au primit cele mai frumoase cadouri

• Moşul a avut grijă ca fiecare copil să primească darul mult dorit

 

Aşa cum a promis, Moş Crăciun a venit ieri la casa sa de strada Ana Aslan şi a împărţit cadourile dăruite de brăilenii cu suflet copiilor veniţi să îl întâlnească.

Cei mici au stat şi au aşteptat cuminţi ca Moşul să le strige numele. Unii au venit pregătiţi cu o poezie sau un cântecel, apoi şi-au desfăcut nerăbdători cadourile. În toată încăperea răsunau chicotele de râs ale copiilor, bucuroşi că Moşul nu i-a uitat şi a fost darnic cu ei.

Printre copii cuminţi s-au numărat şi Nectaria (9 ani), AnaMaria (11 ani) şi Marian  (13 ani) trei fraţi care au venit la Casa Moşului cu tatăl lor. Deşi destinul le-a răpit mama în urmă cu şase ani şi au rămas doar cu tata şi se descurcă foarte greu, cei trei copii au rezultate foarte bune la şcoală. Iar acest lucru l-a ştiut şi Moşul care le-a îndeplinit toate dorinţele. Jucării, cărţi şi îmbrăcăminte sunt doar câteva dintre cadourile primite. Bucuria li se putea citi pe chip. Ionuţ, un băiat de 8 ani, a primit de la Moş jucăriile lui preferate: maşinuţele. Imediat după ce a desfăcut cutia a început să se joace cu ele. Pentru că au fost foarte cuminţi, cinci fraţi au primit pe lângă darurile de la Moş şi un brad pe care l-au luat acasă să îl împodobească.

La Casa Moşului au venit şi cei care au jucat rolul de “spiriduşi”. “Imediat cum am văzut anunţul am vorbit cu băiatul meu şi am mers să îi luăm cadou. Am cumpărat mai mult lucruri pentru un băiat de 10 ani şi acum vreau să îl cunosc de la distanţa. Copii aceştia chiar au nevoie de noi şi mă bucur că am reuşit să îi facem să zâmbească. E păcat că ne gândim la ei doar de sărbători”, ne-a povestit o brăileancă. 

Iar pentru că Moşul iubeşte toţi copiii, părinţii care au venit cu micuţii lor au primit şi ei un cadou de la Moş.

“Prin aceată acţiune am vrut să dovedim că există Moş Crăciun. Am vrut să arătăm că solidaritate este un lucru care se învaţă. Am vrut să dovedim că în acţiunea nostră n-a contat că eşti preşedinte, director şi nici măcar caricaturist Important a fost că au fost nişte oameni care s-au gândit la nevoile unor copii. Acolo eram doar oamnei. Îmi doresc să repetăm acest gest şi cu alte ocazii. Nu trebuie să fie o sărbătoare ca să îi ajutăm pe alţii. O putem face în fiecare zi”, ne-a spus Costel Pătrăşcan.

Cadourile dăruite de brăileni în cadrul acţiunii “Casa lui Moş Crăciun” au ajuns la peste 60 de copii. Ei au plecat acasă promitându-i Moşului că vor fi cuminţi ca acesta să vină la ei şi anul viitor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro