Mergi la conţinutul principal

Bucuria Naşterii Domnului, vestită de colindători la redacţia “Obiectiv”

• şi în acest an, mai multe grupuri de colindători ne-au trecut pragul pentru a ne colinda • aceştia ne-au încântat cu vocile lor îngereşti şi cu colindele alese

 

Mai multe grupuri de colindători brăileni, care mai de care mai frumoşi şi cu glasuri îngereşti, ne-au vizitat, vineri, la redacţie pentru a ne aduce Vestea Minunată: Naşterea Domnului Iisus Hristos! Clinchete de clopoţei, acorduri de chitară şi vocile îngereşti sunt elementele prin care colindătorii au reuşit să îi emoţioneze pe colegii noştri.

Primii care ne-au călcat pragul redacţiei au fost cei de la Forumul Tinerilor Brăila, care ne-au încântat cu frumosele colinde alese. Apoi, cunoscutul ansamblu de colindători de la Ciocile ne-au oferit un adevărat spectacol. Trebuie precizat că

aceştia păstrează cu sfinţenie obiceiul colindatului, iar de vreo 17 ani încoace, vizitează instituţiile şi agenţii economici reprezentativi din Brăila. De-a lungul celor 26 de ani de existenţă, ansamblul de la Ciocile a mers cu colindul în numeroase oraşe ale ţării, dar şi din străinătate: Republica Moldova, Ucraina, Franţa.

Vestea Naşterii Domnului ne-au adus-o şi un grup de cântăreţi de la Şcoala Populară de Arte “Vespasian Lungu”, colindele fiind cântate pe acorduri de chitară.

În final, pentru al treilea an consecutiv, părintele parohiei “Sf. Ioan Botezătorul” din Ianca a venit cu o ceată de colindători la redacţia “Obiectiv - Vocea Brăilei”. Îmbrăcaţi toţi în port popular, aceştia au reuşit să ne aducă bucurie prin colindele interpretate. 

Le mulţumim colindătorilor, le urăm multă sănătate, Sărbători Fericite şi la anul aşteptăm să ne treacă, din nou, pragul cu drag!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro