Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BT vine cu un nou produs pentru IMM-uri

Banca Transilvania a lansat un nou produs pentru intreprinzatori, intitulat "Scrisori pentru licitatii".
Produsul se elibereaza rapid, fara a fi necesare garantii materiale.
Acesta reprezinta o scrisoare de garantie bancara destinata participarii la licitatii pentru cistigarea unor contracte de executare a unor lucrari diverse, pentru achizitionarea de bunuri sau pentru prestarea unor servicii. Produsul se acorda pe o perioada de 12 luni, iar suma maxima care poate fi contractata este de 50.000 de lei sau echivalentul in euro.
Pentru a beneficia de avantajele "scrisorii pentru licitatii", firma trebuie sa fie stabila financiar si activa, aspect ce poate fi dovedit prin prezentarea unui bilant contabil semestrial sau anual.
O alta conditie stabilita de banca este ca beneficiarul sa nu fie inregistrat in Centrala Incidentelor de Plati cu mai mult de trei incidente majore in ultimele sase luni.
De asemenea, acesta nu trebuie sa aiba interdictie pentru emiterea de cecuri bancare, iar la creditele contractate in ultimele 12 luni sa nu figureze in Centrala Riscurilor bancare cu serviciul datoriei A.

Dobinzi majorate la depozite

Banca Transilvania ofera dobinzi mai mari la produsele de economisire in lei constituite atit de persoanele fizice, cit si de cele juridice.
La depozitele Clasic si Revolving banca a majorat dobinzile bonificate persoanelor fizice cu 0,5%, indiferent de scadenta.
Un depozit constituit pe un an va fi bonificat cu o dobinda de 8%, in timp ce depozitele pe 18 si 24 de luni beneficiaza de dobinda de 7,5%, respectiv 7,75%.
De asemenea, dobinda la contul de economii a fost majorata cu 0,5% ajungind la 8% pentru un sold de peste 10.000 de lei si 7,5% pentru sume sub acest prag.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii