Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BT a intrat in 2008 cu doua noi agentii

Banca Transilvania a inaugurat, ieri, la Braila, doua noi agentii, urcind astfel la sase numarul unitatilor functionale deschise in cei trei ani si jumatate de cind banca este prezenta in orasul nostru.
Este vorba despre doua agentii diametral opuse din punct de vedere al amplasamentului, respectiv Agentia "Panait Istrati", situata pe soseaua Buzaului nr.5, bloc B12 Bis, si Agentia "Vidin", situata pe strada Galati nr.331, la parterul blocului 5.
Deschiderea oficiala s-a desfasurat la unitatea "Panait Istrati", in prezenta directorului general al Bancii Transilvania, Robert Rekkers, a unor clienti ai bancii, precum si a unor reprezentanti ai mediului bancar brailean.
Robert Rekkers a motivat marirea numarului de agentii BT la Braila prin faptul ca "aceasta zona are o dinamica deosebita", subliniind totodata ca "aici cistigam clienti, cistigam impreuna cu ei profit si cota de piata".
Florin Constantin, directorul sucursalei Braila a Bancii Transilvania a completat spunind ca, prin intermediul celor doua noi unitati, "vrem sa fim cit mai aproape de dv, in ideea de a gasi solutii la problemele dv financiare, de a va fi parteneri de afaceri si de a va oferi produsele si serviciile bancii noastre la aceeasi calitate cu care v-am obisnuit si pina acum".
Agentiile se adreseaza clientilor persoane fizice, intreprinderilor mici si mijlocii si companiilor mari, oferind produse precum Contul Economii la vedere, credite in lei si valuta, cardul de credit Mastercard Forte, Creditul 1 ora, Creditul cu 0% dobinda, Scontare 100%, Abonamentul Bancar, credite imobiliare si ipotecare, depozite, carduri, BT 24 - Internet Banking etc.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii