Mergi la conţinutul principal

Bronz pentru Anamaria Ioniţă la 60 m garduri

După succesele de la Campionatele Naţionale Universitare şi de la pentatlon, atleta brăileană cu dublă legitimare, CSM Brăila - CSU Piteşti, Anamaria Ioniţă a cucerit medalia de bronz la naţionalele de probe individuale care au avut loc în week end-ul trecut la Bucureşti. Ioniţă s-a clasat pe locul al treilea în proba de 60 m garduri cu un timp bun, 8:47 secunde.
"Din 2009 nu am mai coborât sub 8:50 la 60 m garduri, recordul meu personal în această probă fiind de 8:44 secunde. Eu personal sunt mulţumită de rezultatele obţinute în sezonul indoor, acum urmează două săptămâni de vacanţă, apoi încep pregătirile pentru sezonul de vară. Dacă vremea îmi va permite voi mai rămâne două săptămâni la Brăila apoi voi merge la Piteşti", a declarat Anamaria Ioniţă.
În finala probei de 60 m garduri au mai concurat două atlete din Brăila însă ele au punctat pentru alte cluburi. Încă junioară II, Adelina Sandu a concurat pentru CSM Oneşti şi s-a clasat pe locul al cincilea la senioare, iar Raisa Matei, legitimată la CSU Galaţi, a ocupat poziţia a şaptea.
În prima zi a naţionalelor de la Bucureşti brăileanca Anamaria Ioniţă s-a clasat pe locul al cincilea în finala probei de 60 m plat.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro