Skip to main content

"Brokerul fotbalistilor" si-a consolidat pozitia de actionar la "Braiconf"

Catalin Toderita, un fost broker cunoscut pe piata ca "brokerul fotbalistilor", a cumparat de la inceputul acestei luni un pachet de 10.500 actiuni la SC "Braiconf", pentru care a platit circa 1.400 euro. Cele 4 tranzactii in urma carora Toderita a achizitionat actiunile au fost raportate, potrivit reglementarilor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), in perioada 2 -10 septembrie. Concret, prima tranzactie din aceasta serie a vizat un pachet de 5.600 de titluri cu o valoare de 0,5 lei/actiune, urmata de o a doua, cu un volum de 2.000 de actiuni, apoi de 800 actiuni si ultima de 2.100 actiuni, toate achizitionate la un pret de 0,5 lei/bucata. Important de mentionat este ca la finele primului semestru al anului in curs, Toterita Catalin figura ca actionar la "Braiconf" cu un pachet de 7.210.734 titluri reprezentind 16,09% din capitalul firmei de confectii.
Potrivit informatiilor din piata, Toderita vinduse, la sfirsitul lui octombrie 2006, un pachet de 20% din "Braiconf", dupa ce ajunsese la o participatie de peste 22% in cadrul companiei. Catalin Toderita a condus societatea de brokeraj "Financial Investments", a carei autorizatie de functionare a fost retrasa de CNVM in 2004.
SC "Braiconf" are un capital social de 4,48 milioane lei impartit in 44,81 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei/bucata. Potrivit datelor prezentate pe pagina Rasdaq, pachetul majoritar de actiuni este detinut de persoane fizice - 58,81%, cel de-al doilea actionar important fiind "Bank Julius Baer and Co LTD Zurich", cu o participare de 25,1%.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu