Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BRD si-a prezentat noile produse in cadrul unei Reuniuni de Afaceri

Dupa cum deja si-a obisnuit clientii, BRD Groupe Societe Generale
organizeaza anual, sub genericul "Ziua Firmelor", intilniri de lucru
cu diferite tematici.
O astfel de reuniune a avut loc, ieri, in Sala de Conferinte a
Teatrului "Maria Filotti", in organizarea Grupului Galati al BRD (care
include unitatile bancii din judetele Galati si Braila). Dupa cum a declarat in preambulul intilnirii Ionel Lazar, directorul sucursalei judetene Braila a BRD, scopul reuniunii a fost prezentarea de catre specialistii Grupului a noilor produse ale bancii adresate oamenilor de afaceri.
La reuniune au participat aproximativ 80 de oameni de afaceri braileni, clienti si non-clienti BRD. Au sustinut alocutiuni pe tema riscurilor si modalitatilor de acoperire a acestora in comertul international si au prezentat modalitati de finantare (credite, factoring, leasing) prin intermediul produselor BRD, Roxana Cosmescu, director Directia Internationala, Fanica Staicu, director comercial persoane juridice, Robert Maftei, consilier Directia Factoring si Dana Davidescu, senior manager BRD Sogelease.
Reuniunea s-a incheiat cu un cocktail oferit de organizatori.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii