Mergi la conţinutul principal

BRD accepta un grad de indatorare maxim de 70%

BRD a primit aprobarea Bancii Centrale in privinta noilor sale norme de creditare si va trece la aplicarea acestora incepind cu 1 iunie. Noile norme prevad aplicarea unui nivel maxim al gradului de indatorare acceptat de 70% pentru toate tipurile de credite.
Creditele vor putea fi contractate si fara avans, insa in conditii mai restrictive de acoperire a riscului.
BRD este a doua banca din sistemul bancar romanesc careia i s-au aprobat noile norme de creditare, Alpha Bank fiind prima avizata de BNR sa acorde credite in conditii "relaxate".

Incepe distribuirea dividendelor

In alta ordine de idei, BRD incepe, de luni, 8 iunie, distribuirea dividendelor aferente anului 2006. Plata se va face doar catre actionarii inregistrati la data de 4 mai 2007. Actionarii posesori de carduri emise de BRD sau titulari de conturi curente deschise la BRD vor primi in mod automat dividendele pe cardul sau in contul curent respectiv.
Cei care au solicitat plata intr-un cont deschis la alta banca comerciala vor incasa dividendele in contul indicat, conform optiunii acestora. Actionarii care nu au indicat un cont sint asteptati, incepind cu data de 8 iunie, la orice unitate BRD pentru a solicita plata dividendelor fie prin virament, fie in numerar.
BRD a transmis fiecarui actionar o scrisoare de informare cu privire la cuantumul dividendelor care i se cuvin si modalitatea de plata a acestora. Adunarea Generala a Actionarilor BRD a stabilit un dividend brut de 36,72 bani pe actiune.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu