Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii sint tot mai aproape de Liga a III-a

CF Braila: Iorga - Moldoveanu (min. 80: M. Munteanu), Ghidarcea, Calin, Rotaru - Pinzaru, Olenic (min. 58: Tismanaru), Rancan, Rosu - Elek (min. 70: Girleanu), Dragan
Antrenor: Puiu Antohi
Dunarea Giurgiu: Ene - Negura, Rusu, Ciocirlan, Ardeleanu - Banaru (min. 87: Ochia), V. Gheorghe, Cl. Vasile (min. 82: Bajenaru), Mocioi - C. Gheorghe (min. 89: Petrache), Rusescu
Antrenor: Imilian Serbanica
Arbitri: Victor Berbecaru (Rm. Vilcea) - Catalin Oprisanu si Mihai Artenie (ambii din Vaslui), rezerva de arbitru Luciliu Zaharia (Braila)
Observator FRF: Gheorghe Farcas (Bucuresti)

Pentru CF Braila fiecare meci din acest sezon reprezenta o lupta importanta in tentativa sa de a cistiga razboiul, in speta de a evita retrogradarea, dupa cum orice infringere pe teren propriu o putea afunda definitiv in zona "nisipurilor miscatoare". Inevitabilul s-a produs insa foarte repede. Dupa un semiesec pe teren propriu in partida cu FCM Cimpina, rezultat compensat de remiza de la Sportul Studentesc, formatia braileana a pierdut pe Municipal in fata echipei pregatite de Imilian Serbanica si, din acest moment, sansele sale de salvare s-au diminuat substantial daca nu chiar s-au anulat.
Brailenii au lasat impresia ca vor cu tot dinadinsul sa inscrie pentru a transa rapid partida si au obtinut in primul minut o lovitura libera, dar Pinzaru a sutat in zid, pentru ca imediat sa tremure la incursiunea lui Vasilica Gheorghe, al carui sut de la 25 de metri a fost retinut, nu fara dificultate, de Iorga.
Faptul ca pe galatenii din tabara braileana nu prea ii intereseaza soarta CF-ului s-a vazut in minutul 13, cind Pinzaru a trimis mingea spre tribuna, dupa ce Rancan fusese faultat foarte aproape de marginea careului mare al oaspetilor si brailenii obtinusera o lovitura libera care, teoretic, ar fi putut deveni periculoasa pentru poarta lui Ene.
Jocul s-a derulat apoi la mijlocul terenului si abia in minutul 37 s-a consemnat urmatoarea actiune de poarta care de altfel a dus si la deschiderea scorului. Suspicios de slab in aceasta partida, Ghidarcea a faultat la 22 de metri de poarta, iar Ciocirlan a sutat peste zid, la coltul scurt, lasindu-l spectator pe portarul brailean.
Cinci minute mai tirziu, Catalin Gheorghe l-a ridiculizat pe Ghidarcea, a pasat spre centrul careului, Olenic nu a fost atent si a deviat mingea spre Rusescu numai ca, in busculada creata, jucatorul oaspetilor nu a sesizat traiectoria mingei si gazdele au scapat cu fata curata.
In ultimul minut de joc al primei reprize, Rosu a centrat la marginea careului de sase metri, dar si de aceasta data Pinzaru a fost in contratimp cu actiunea colegului sau.

Brailenii nu au sutat pe spatiul portii, dar le-au facut cadou un penalty oaspetilor

La citeva momente de la reluare, Pinzaru a sutat peste poarta, iar in minutul 53, la centrarea lui Rosu, Calin a reluat cu capul fara insa a-i pune probleme lui Ene.
Brazilianul din tabara braileana a fost faultat un minut mai tirziu si tot el a sutat apoi, din lovitura libera, la citiva centimetri de poarta adversa.
A venit apoi rindul lui Olenic sa greseasca si sa-l puna in pozitie de sut pe Rusescu dar mingea sutata de acesta din urma a fost deviata in corner de Iorga.
In minutul 63 s-a stabilit scorul final al partidei. Calin si Ghidarcea au gresit ca doi incepatori si mingea trimisa de Vasilica Gheorghe, jucator crescut in curtea Petrolului Ianca dar care a fost remarcat de altii, nu si de braileni, a ajuns la Banaru care a fost faultat in careu, arbitrul Berbecaru a aratat punctul cu var, iar Ciocirlan a transformat fara probleme penaty-ul acordat oaspetilor. Aceasta infringere va involbura din nou atmosfera la clubul brailean si probabil ca pina la mijlocul saptaminii va avea loc o sedinta in urma careia vor cadea si primele capete, in acest retur.
Gazdele au mai avut o tentativa de a periclita poarta adeversa insa la centrarea lui Pinzaru, Elek a reluat cu capul exact in bratele lui Ene.
Antrenorul Imilian Serbanica si-a mai luat inca o data revansa si intr-un mod chiar foarte categoric, pentru faptul de a fi fost alungat de la Braila.
Echipa fanion a orasului a revenit pe penultimul loc al clasamentului, facind probabil pasul decisiv spre retrogradare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii