Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii s-au distrat de minune in aer liber

Brailenii care au ramas acasa, la sfirsitul acestui an, si care au decis sa vina la petrecerea in aer liber organizata de Primaria Municipiului, au avut parte de o distractie pe cinste in noaptea dintre ani. Astfel, desi Primaria a anuntat inceperea petrecerii la ora 22.00, platoul din fata Palatului Administrativ forfotea deja de petrecareti cu citeva ore inainte. Acestia au fost pe deplin satisfacuti de muzica, in special de petrecere, care a facut sa rasune intreaga zona timp de 4 ore, Piata Independentei devenind in scurt timp un imens ring de dans in aer liber. Atmosfera a fost insa incinsa si mai mult de brailenii care, veniti din toate colturile orasului numai pentru a admira focul de artificii promis de Primarie, au decis sa pregateasca bine terenul inainte si au transformat Calea Calarasilor in "zona de razboi". Artificii si pocnitori de toate calibrele au zburat, au fumegat si au fost de multe ori la un pas de a aduce vatamari corporale celor din multime. Cu toate acestea, si cu toata munitia consumata in avanpremiera focului de artificii organizat de municipalitate la ora 24.00, toti cei prezenti in noaptea de Anul Nou in Piata Independentei au fost incintati de spectacolul pirotehnic ce a aprins cerul Brailei, timp de 15 minute. Artificii au fost trase atit de pe Primarie, cit si de pe Casa Tineretului, spectacolul feeric putind fi urmarit de mult mai multa lume din cartierele brailene, decit in alti ani.
Dupa ce spectacolul pirotehnic a luat sfirsit, in citeva minute Calea Calarasilor si Piata Independentei au inceput sa se goleasca, majoritatea brailenilor intorcindu-se la petrecerile pe care le-au parasit pentru a urmari focul de artificii de la miezul noptii. Pe platoul din fata Palatului Adminstrativ au ramas sa petreaca insa pina la ora 02.00 dimineata cei care au dorit un Revelion inedit, in aer liber.
Din nefericire, urmele distractiei si "daruirea" cu care brailenii au intimpinat noul an, adica cu petarde, artificii, pocnitori si sampanie, sau sticle sparte de sampanie, au devenit vizibile dupa ce zona s-a mai eliberat. Un covor de ambalaje si resturi de artificii si cioburi a ramas in urma petrecaretilor, impiedicind desfasurarea circulatiei in conditii optime atit pe strazi, cit si pe trotuare, dindu-le de furca operatorilor de salubrizare. Trecind insa peste toate acestea, petrecerea in aer liber organizata de Primarie a fost un succes, brailenii s-au distrat, au avut parte si de un spectacol pirotehnic care s-a incadrat in standardele cu care municipalitatea ne-a obisnuit in ultimul timp, iar acum nu trebuie decit sa inceapa noul an cu forte noi, si cu speranta ca le va fi mai bine decit in anul care a trecut.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii