Mergi la conţinutul principal

Brailenii din zona Radu Negru si Ansamblul Buzaului nu vor avea astazi apa calda, timp de citeva ore

In cursul acestei zile, timp de citeva ore, consumatorii din blocurile situate in zona Radu Negru si Ansamblul Buzaului nu vor avea apa calda. Asta pentru ca, asa cum a explicat conducerea furnizorului de energie termica - SC "CET" SA - se efectueaza o serie de lucrari cu scopul racordarii la sistemul de termoficare a centralei termice care alimenteaza blocurile din zona. "Lucrarile au inceput deja in zona, iar in cursul zilei de miine (azi - n.r.) vom face cuplarea, context in care este necesara intreruperea furnizarii apei calde in intervalul 7.00 - 12.00 pentru consumatorii din zona Radu Negru si Ansamblul Buzaului, arondati Centralei Termice III Viziru I" ne-a declarat Ionel Patrascu, directorul Directiei Distributie din cadrul SC "CET" SA Braila. De asemenea, sursa citata a explicat ca astfel de racordari ale centralelor termice la sistemul de termoficare vor fi efectuate si in cazul altor CT din municipiu.
Important de mentionat este ca astfel de lucrari sint prinse in programul de retehnologizare si modernizare a sistemului local de termoficare cu finantare de la bugetul de stat pentru care Brailei i-a fost alocata suma de circa 60 miliarde lei. Concret, in cadrul acestui program, pe linga reabilitarea si modernizarea CET II Braila vor fi efectuate lucrari in acest sens la sistemul centralizat de transport si distributie prin puncte termice cu transformarea a 27 de centrale termice in puncte termice pentru alimentarea cu energie termica a consumatorilor din municipiu. (Vom reveni)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu