Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailenii au parasit Cupa Romaniei

Partida de miercuri a inceput cit se poate de rau pentru braileni pentru ca in minutul 2, la o faza care nu anunta nimic, Mitrea a scapat mingea in propria poarta si gazdele au trecut in avantaj.
CF-ul ar fi putut sa egaleze in minutul 15 insa Costel Rosu, dupa o cursa de 25 de metri s-a complicat in citeva driblinguri inutile si a fost blocat inainte de a suta spre poarta adversa.
In minutul 25 Mitrea a avut o interventie foarte buna la sutul de la sase metri al lui Nica, insa nu a putut face nimic, sase minute mai tirziu in fata aceluiasi jucator al gazdelor care a marcat un gol superb cu capul dupa o centrare a lui Toader.
Servantul de la golul al doilea, Toader, a fost la un pas de a-si trece numele pe lista marcatorilor, insa mingea trimisa de el cu capul spre poarta lui Mitrea, de la doar sase metri, a lovit bara transversala.
La inceputul reprizei secunde, Rotaru a facut o cursa de 20 de metri dupa care a sutat puternic, insa portarul CSM-ului a avut o interventie salvatoare.
In minutele 50 si 52 Coman si Mindroasa au fost busculati in careul advers insa nici centralul Marian Pana si nici asistenta Speranta Popescu nu au vazut infractiunile care s-au comis.
Opt minute mai tirziu brailenii au trecut pentru ultima data pe linga gol. Alex Neta a driblat doi jucatori la marginea careului si a sutat razant cu transversala.
Pe ansamblu a fost un joc dominat de gazde, iar daca arbitrajul ar fi fost corect, partida ar fi trebuit sa se incheie 4-3 pentru CSM Rm. Sarat, formatie care si-a dorit mai mult victoria.

CF Braila a deplasat un lot redus la Rm. Sarat

Pentru acest meci, Daniel Iftodi a avut la dispozitie un lot destul de restrins de jucatori. Fisie a semnat in cele din urma cu Aversa si a plecat la Bucuresti, Calin se afla in conflict cu conducerea si deocamdata nu intra in vizorul celor doi tehnicieni braileni, iar Zagan si Stanciu sint accidentati. Nici Alex Neta nu a fost in plenitudinea fortelor, deoarece acuza o stare febrila inaintea meciului, insa dupa pauza a intrat in joc si le-a dat destule batai de cap fundasilor CSM-ului.

CF Braila: Mitrea (min. 65: Botas) - Bosoi (min. 46: Neta), V. Nicolae, Moroianu, Rotaru - Rosu (min. 46: Samuila), Olenic, Necoara, Pascu - Coman (min. 70: Harabagiu), Mindroasa.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii