Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailencele intilnesc astazi a doua forta din campionatul intern

Dupa o pauza de mai bine de doua saptamini, returul Ligii Nationale feminine de handbal s-a reluat duminica trecuta, ultimele trei etape fiind insa comprimate intr-o singura saptamina.
Lipsita de griji, chiar cu un obiectiv nesperat atins inca de la jumatatea sezonului de primavara, HC Dunarea a facut "incalzirea" pe teren propriu cu "lanterna" HCF Piatra Neamt, iar astazi, in penultima etapa, se va deplasa la Rm. Vilcea pentru partida cu Oltchim.
Va fi un meci dificil pentru handbalistele brailene tinind cont de valoarea adversarei, cu multe individualitati in lot si de faptul ca Oltchim s-a si intarit considerabil in ultima perioada.
Conducerea tehnica braileana este insa optimista.
"Asa cum am incercat sa cistigam la Brasov, si ramin si acum la parerea ca puteam realiza acest lucru, cu acelasi obiectiv vom aborda si intilnirea de la Rm. Vilcea. La Oltchim este intr-adevar greu sa cistigi, dar noi vom juca si vom spera", a declarat antrenoarea Alexandrina Soare.
La rindul sau, Teodor Ciochia, directorul sportiv, a precizat: "Speram ca la aceste ultime doua meciuri pe care le mai avem de disputat sa ne comportam la fel de bine ca pe parcursul campionatului si sa incheiem competitia pe locul al saptelea, o pozitie nesperata la inceputul turului".

Etapa a 25-a programeaza meciurile:
Oltchim Rm. Vilcea - HC Dunarea Braila
Rulmentul Brasov - Tomis Constanta
"U" Jolidon Cluj - HCM Roman
HC Zalau - CSM Cetate Deva
Astral Posta Cilnau - CSM Sibiu
Rapid Bucuresti - HCM Baia Mare
Otelul Galati - HCF Piatra Neamt
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii