Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailencele au pierdut pe mina portarilor

Pe ansamblu formatia vizitatoare a fost cea care a condus ostilitatile in teren, dar rezultatul final a fost favorabil galatencelor.
Partida de duminica de la Galati a fost aproape copia fidela a celei din turul sezonului trecut, cu singura diferenta ca acum am jucat fara portari. Sa nu creada cineva ca antrenoarea braileana nu a introdus o jucatoare si pe acest post numai ca Goldic si Vasile au fost doar cu fizicul in teren. Toate mingile aruncate pe spatiul portii au intrat in plasa si in aceasta situatie nu poti spera la un rezultat favorabil. Chiar si in aceste conditii, HC Dunarea a condus la unul-doua goluri pina in minutul 22, moment in care tabela a indicat ultimul rezultat de egalitate din prima repriza, 9-9.
Otelul a preluat conducerea si a mentinut la rindul ei un avantaj de trei-patru goluri pina pe finalul meciului cind tensiunea din teren a ajuns la cote alarmante, dar situatia a revenit la normal datorita interventiilor prompte ale arbitrilor internationali Plesa si Pripas. Gazdele erau in corzi, iar fragilul avantaj de un gol parea sa se destrame numai ca in ultimele 25 de secunde brailencele si-au batut joc de o ocazie rarisima si Otelul a reusit sa-si adjudece victoria.
Cea mai prolifica jucatoare a Otelului a fost Catalina Cioaric 10 goluri, iar de la HC Dunarea Elena Moise, 12 goluri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii