Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Brailean arestat la Constanta pentru viol

Un brailean acuzat ca ar fi violat o tinara cu handicap din Navodari a fost arestat preventiv, ieri, pe o perioada de 29 de zile, in baza unui mandat emis pe numele lui de magistratii Judecatoriei Constanta.
Potrivit politistilor din Navodari, Gelu Ghiocel, de 46 de ani, din Braila, a patruns, luni, in locuinta Mihaelei H. (27 de ani) si ar fi obligat-o sa intretina relatii sexuale. Tinara sufera de deficienta functionala si de debilitate mintala, iar in momentul producerii faptei nu era supravegheata de parinti si se afla singura in casa. Barbatul a intrat in apartament dupa ce a fortat usa de la intrare, ar fi obligat-o pe fata sa intretina cu el relatii sexuale, iar inainte de plecare ar fi furat suma de 150 de lei pe care a gasit-o in casa.
Parintii victimei i-au anuntat pe politisti, iar acestia au inceput cercetarile. In urma investigatiilor, anchetatorii au reusit sa-l gaseasca pe presupsul autor al violului. Gelu Ghiocel este din Braila si locuieste fara forme legale in Navodari, intr-un bloc situat in apropiere de cel al victimei. Initial, el a fost retinut pentru 24 de ore, iar marti a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru viol, violare de domiciliu si tilharie. Magistratii Judecatoriei Constanta au decis ca pentru faptele sale barbatul sa fie cercetat in stare de arest preventiv, pe o perioada de 29 de zile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii