Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braila, reprezentata la concursul pentru alegerea finalistului "Eurovision Junior 2007"

Un brailean va participa, duminica, la concursul pentru desemnarea reprezentantului Romaniei la "Eurovision Junior 2007", ce va fi transmis in direct de TVR1 si TVR international, incepind cu ora 20.15. Iulian Stanescu Pinzaru va interpreta cintecul "Asta-s eu", el concurind alaturi de alti 14 finalisti din diverse orase ale tarii. Reprezentantul orasului nostru va intra ultimul in concurs, ordinea fiind stabilita in urma unei trageri la sorti. Copiii au inceput deja repetitiile zilnice pentru spectacol, astfel incit sa se obisnuiasca cu atmosfera concursului si a platoului de filmare.
Duminica, concurentii cu virste cuprinse intre 10 si 15 ani vor interpreta cele 15 piese finaliste, pe parcursul a aproape doua ore, cintecul care va reprezenta Romania la concursul de la Rotterdam, programat pe 8 decembrie, urmind sa fie ales in baza televotingului (50%) si a punctelor acordate de juriul de specialitate (50%).
Fiecare piesa va avea un numar de telefon alocat, iar telespectatorii vor putea, in decurs de 15 minute, sa sune o singura data, de pe un telefon din retelele Orange, Vodafone sau Romtelecom. Apelurile sint gratuite, iar voturile vor fi primite numai de la telespectatorii care au numere de telefon din Romania.
Cei interesati sa asculte piesele inainte de spectacol pot accesa site-ul TVR la adresa www.tvr.ro/jesc/, la sectiunea Media.
Finalistii au fost alesi in urma unei preselectii de la inceputul lunii iunie. Concursul Eurovision Junior a ajuns in acest an la editia a cincea. Anul trecut, Romania a fost tara organizatoare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii