Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braila, pe primul loc in sondajul lansat de Panoramax.ro

"La doua saptamini de la lansarea sondajului pentru alegerea celor cinci orase ce vor fi prezentate prin imagini panoramice pe site-ul www.panoramax.ro, clasamentul este surprinzator", anunta organizatorul sondajului, firma "AC Software". Astfel, potrivit informatiilor partiale furnizate de acesta, la acest moment, pe primul loc se afla Braila, oras aflat la o diferenta de peste 200 de voturi de municipii mult mai mari precum Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu. De asemenea, Braila depaseste in clasament orase mari precum Constanta, Iasi si Craiova. Concret, clasamentul arata ieri la ora prinzului urmatoarea situatie: Braila - locul I, cu 564 voturi, Timisoara - 344 voturi, Sighisoara cu 228 voturi, Sibiu - 226 voturi si Cluj-Napoca avind 224 voturi acumulate. Primele cinci orase mentionate ar beneficia de panorame gratuite daca s-ar incheia astazi sondajul. Acesta mai dureaza insa inca doua saptamini Utilizatorii Internet vor mai putea vota, o singura data pe zi, orasele pe care vor sa le viziteze virtual. Accesul utilzatorilor Internet la aceste imagini va fi gratuit, iar designerii web le vor putea utiliza in mod gratuit in site-urile pe care le creeaza. "Dupa cum ne-am asteptat, Brasov, Galati, Bucuresti si Rimnicu Vilcea, orase pe care noi deja le prezentam prin imagini panoramice pe pagina www.panoramax.ro/romania au primit mai putine voturi", ne-a declarat Adrian Antohi, director tehnic al "AC Software".
Serviciul Panoramax consta in fotografierea panoramica, la 360 de grade, in principal a obiectivelor turistice. Tehnica este utilizata si in prezentarea proprietatilor imobiliare si este foarte populara in Statele Unite ale Americii. "AC Software" a creat solutia tehnica pentru unul dintre principalii concurenti pe piata panoramelor virtuale din SUA. Proiectul a inceput la sfirsitul anului trecut prin realizarea de panorame virtuale cu orasul Bucuresti. Succesul de care s-a bucurat a determinat echipa Panoramax sa-l extinda la intreaga tara, initiativa avind ca scop sprijinirea turismului romanesc.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii