Skip to main content

Braila gazduieste cea mai mare faza de zona a Campionatului National de box

Dupa citiva ani, Braila revine printre orasele care organizeaza una dintre etapele de zona ale Campionatului National de box pentru cadeti si juniori.
Astfel, in perioada 31 februarie - 4 martie in sala de box a Clubului Sportiv Municipal pugilisti din 11 judete, Galati, Tulcea, Bacau, Iasi, Vrancea, Botosani, Neamt, Suceava, Buzau, Vaslui si Braila isi vor disputa intiietatea pentru a accede in fazele finale.
Delegat din partea Federatiei Romane de Box a fost desemnat Vasile Citea, iar in ring vor oficia zece arbitri din tara la care se vor adauga, in functie de necesitati, citiva din Braila.
La aceasta competitie CSM-ul, in calitate de club organizator, va miza pe un lot numeros de boxeri, doi cadeti, Dinca Giorgian si Ciprian Corbu, la categoriile 63 kg si, respectiv, 75 kg si sapte juniori, Hera Codrin si Sabin Petrea ambii la categoria 48 kg, Nicusor Suciu la categoria 57 kg si tot cite doi la categoriile 60 kg, Bogdan Musat, Silviu Iordache si 64 kg Mihai Ciuperca si Petrica Bodea.
Primii doi clasati de la fiecare categorie se vor califica in finale.
Lupta pentru medalii la cadeti se va da la Ploiesti, in timp ce finalele la juniori se vor derula la Arad.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu