Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Braila a exportat marfuri de 166 milioane de euro

Economia braileana este plina de paradoxuri. In conditiile in care productia industriala autohtona inregistreaza, in cel mai fericit caz, stagnare, activitatea de comert exterior se afla in plin avint. Astfel, potrivit Directiei Regionale de Statistica Braila, in perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2005, exporturile brailene au atins cifra de 166.810.000 euro, devansind importurile cu 25.145.000 de euro. Fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, exporturile au fost mai mari cu 2.985.000 de euro. Nici la importuri nu stam rau. Numai in luna octombrie 2005, firmele brailene au importat marfuri in valoare totala de 15.704.000 euro. De altfel, in octombrie 2005, importurile au devansat exporturile cu 1.385.000 de euro.
In structura exporturilor, o pondere importanta o detin materialele si articolele textile (61,2%), metalele comune si produsele din metal (peste 9%), incaltamintea, palariile si umbrelele (aproape 9 procente), precum si produsele vegetale (7,5%). Cit priveste importurile de marfuri, brailenii s-au axat in principal pe produse textile (circa 35% din total), masini, aparate si echipamente electrice (aproape 25%), metale comune si articole din metal (9,8%), animale vii si produse de origine animala (peste 5 procente).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii